Când păreau că apele s-au mai liniștit, iar surorile Roman au ajuns, în sfârșit, la pace, recent, Catinca a lansat mai multe acuzații către Oana, în privința cheltuielilor de azil ale mamei sale, care nu ar fi asigurate de vedetă.

Chiar dacă a tăcut câteva zile, Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare, unde îi întoarce surorii sale cuvintele jignitoare și spune că „nebuna” dintre cele două nu este ea.

Fiica lui Petre Roman a ținut să clarifice și restul acuzațiilor primite, spunând că acesta va fi ultimul comentariu pe care îl va mai face legat de relația pe care o are cu sora sa.

„Ori știm unde e mama pentru că facem o oră pe drum, ori nu știm nici măcar cum se numește locul. Unde și când m-am plâns vreodată cât și cum sunt cheltuielile? Unde și când am spus de unde plătesc? Unde și când am spus cât plătesc din banii mei? Eu sunt „bolnavă”? Sau cine spune cu subiect și predicat că are probleme și ia tratament medicamentos care nu îi permite să conducă mașina până la mama?

Și cu asta am încheiat definitiv și revocabil acest subiect. Puteți să sunați și să provocați cât vreți, eu nu voi mai cădea în plasa voastră. Alții da. Eu nu! Dar nici nu mai las pe nimeni să mă calce în picioare”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Motivul pentru care Catinca Roman nu își vizitează mama la azil. Acum i-a dat replica surorii sale, Oana Roman: ”Eu am fost la un specialist…”

Declarațiile inițiale ale Catincăi

Tot războiul a izbucnit de la declarațiile controversate pe care Catinca Roman le-a lansat în spațiul public, cu privire la Oana Roman. Aceasta s-a săturat să o audă pe sora sa cum se „plânge” de faptul că ea se ocupă integral de îngrijirea mamei sale, care acum se află într-un azil, fie el unul de lux.

Chiar dacă ar fi fost așa, Catinca spune că acest gen de informație ar trebui să fie ținută ascunsă de ochii publicului, iar problemele personale ar fi putut fi discutate în privat.

„E bolnavă, din păcate (n.r, psihic). Nu plătește din banii ei azilul, ci din pensia mamei. Pensia mamei plus pensia de handicap îi ajung.

Nici măcar nu mă mai agit. Oana se face singură de râs. Și dacă ar fi fost adevărat că plătește ea azilul din banii ei, tot nu ar fi trebuit să se laude în gura mare. Lucrurile astea se fac discret, dacă avea ceva cu mine, îmi spunea în privat.

Dar, repet, nu plătește nimic pentru mama din banii ei. Eu nu am văzut niciun act, nu știu nimic, nici cum se numește azilul. Și nu pentru că nu aș fi vrut, ci pentru că nu am putut comunica.

Oana a uitat de perioada în care mama a avut o depresie, imediat după divorțul de Petre Roman. Sora mea, pe atunci, nu stătea foarte mult acasă, să-și aducă aminte cine a avut grijă de mama în acea perioadă, cine a stat lângă ea în cele mai negre zile”, a spus creatoarea de modă, conform cancan.ro.

Oana Roman a rupt orice legătură cu sora ei! Prima reacție a Catincăi: „E problema ei. Eu îmi știu socotelile!”

Catinca s-a oferit să o ajute pe Oana Roman

Mai mult, Catinca mai dezvăluia recent faptul că s-a oferit să-și ajute sora, chiar dacă de foarte multe ori, pe rețelele de socializare, aceasta se plângea de faptul că trebuie să se descurce singură, după despărțirea de Marius Elisei, și că are foarte multe pe cap și este deja copleșită.

Oana Roman, dezamăgiri pe toate planurile: Sora ei nu și-a mai văzut mama de 6 luni și nici nu mai vrea! Prima reacție a Catincăi Roman

„M-am oferit să o ajut cu cea mică, să o ajut să o ia de la școală, să fac lecții cu ea. I-am zis să mă sune oricând are nevoie, lucru care nu s-a întâmplat, decât când a avut acea problemă.

Într-adevăr, din punct de vedere profesional, nu am stat foarte bine în ultimii ani, dar am fost la mama cât am putut, o să merg în continuare.

Pensia ei acoperă în mare măsură costurile acelui loc, dar Oana și promovează acel loc, deci nu știu concret.

Mama are și pensie, și ajutor de handicap și bănuiesc că sumele se duc către nevoile ei.

Aș vrea să nu uite că atunci când mama a fost poate în unul dintre cele mai grele momente, despărțirea de Petre Roman, eu stăteam cu ea și mi-am asumat tot ce însemna cheltuieli ale casei, tot, tot. Avea depresie mare, era într-o stare foarte proastă atunci.

Eu sunt deschisă, mereu mi-am dorit o soră, dar nu-i niciodată prea târziu.”, a mai dezvăluit ea, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Vezi și Catinca Roman, despre Petre Roman, dar și despre sora ei, Oana: ”Un adolescent egoist!”