La scurt timp după ce au divorțat la notar, Oana Roman și Marius Elisei și-au dat seama că le era mai bine împreună și au decis să-și mai dea o șansă. Cei doi au plecat în prima lor vacanță împreună după împăcare și vedeta a mărturisit cum stau, de fapt, acum lucrurile între ei.

De când au decis să mai facă o încercare și să-și salveze căsnicia, Oana și Marius par din nou îndrăgostiți ca la începutul relației. Ei petrec foarte mult timp împreună alături de fiica lor și par să radieze de fericire. Recent, ei au fost în vacanță pe litoralul românesc, iar cei doi par mai uniți ca oricând. S-au ţinut în braţe, s-au sărutat non-stop şi rar şi-au dat drumul de mână, iar Marius, a fost extrem de atent şi grijuliu cu Oana.

Vedeta a făcut acum primele declarații despre relația lor și despre cum decurg lucrurile între ei după împăcare.

oana si mariusSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„A fost prima vacanţă după împăcare, am stat o săptămână şi am fost cu fetiţa noastră. Noi mai plecaserăm în weekenduri, însă aceasta a fost prima vacanţă mai lungă. Deocamdată totul este perfect, lucrurile s-au schimbat radical în bine. Am reuşit să ajungem într-un punct în care să avem parte de armonie, clar e mai bine decât înainte! Altă vacanţă nu ştiu dacă vom mai avea pentru că vara aceasta a fost foarte plină – am fost de două ori în Egipt, apoi în Franţa, plus în ţară de mai multe ori”, a declarat Oana pentru Click!.

Fiica lui Petre Roman şi Marius Elisei divorţaseră în urmă cu doar 6 luni, după 6 ani de căsnicie, dar ulterior cei doi au decis să-și mai dea o șansă.

Citește și:

Clipe de coșmar pentru Pepe și Raluca Pastramă: ”Eram la joacă, în parc, şi…”

Celebra actriță a rămas însărcinată la 41 de ani! Anul acesta a divorțat, sătulă de bătăile pe are i le aplica soțul