În plus, Marius Elisei îi face declarații de dragoste sub toate formele, la TV sau pe rețelele de socializare. Mai mult, recent, el a reînceput să poarte și vergheta!

Dar împăcarea chiar e o posibilitate în cazul lor? Iată ce a declarat fiica lui Petre Roman. “Eu și Marius suntem ok, suntem separați dar împreună, cumva. Suntem mai bine ca înainte, ne înțelegem, avem grijă de Isa, ne vedem, avem un bussines împreună.

Deocamdată nu se pune problema de împăcare. Nu știu dacă nu vreau, sunt multe lucruri care s-au întâmplat, trebuie să mai treacă timp…”, a declarat Oana Roman pentru Ciao.ro.

Ce-a fost în stare Oana Roman să posteze pe rețelele de socializare

Recent, semn că se gândește la împăcare, Oana Roman a postat la Instastory o fotografie de acum 7 ani, de la nunta cu Marius Elisei. E în rochie de mireasă și privește către viitor plină de încredere, mână în mână cu bărbatul iubit.

”Acum fix 7 ani făceam nunta! Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut, care apoi s-a despărțit. Totuși a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură!

Azi știu ce greu a fost, poate va mai fi, dar cumva iubirea trebuie să primeze în viață. Poate ne va lega din nou. Asta doar timpul va decide! Îți mulțumesc că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat! @eliseimarius”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

Vezi și Lovitură de teatru! Ce-a declarat Marius Elisei despre Oana Roman: „Am iubit-o și o iubesc în continuare”

Citește și:

Oana Zăvoranu, la un pas de moarte: ”Am fost resuscitată de mai multe echipe de medici. Nimic nu a fost regizat”

Soțul Narcisei Birjaru, declarație de dragoste pentru nevasta sa, după ce concurenta s-a calificat în semifinala Chefi la cuțite