”Am stat aseară sa sortez poze. Si am găsit aceasta amintire minunata. Eu cu părinții mei de Revelion în 1986. Aveam 10 ani, eram la munte la Predeal și eram fericiți. Imi place mult cum ii țin pe ai mei de umeri și cata seninătate aveam”, scrie vedeta în dreptul instantaneului ce zugrăvește vremuri demult schimbate.

Între timp, Mioara și Petre Roman nu mai sunt căsătoriți, iar Oana însăși a trecut printr-un divorț.

Cea mai lăudată din fotografie este Mioara Roman. ”Ce frumoasa era mama ta!”, ”O minunată mama ta! Dumnezeu să-i dea sănătate!”, ”Frumoși, dar mama ta o doamna foarte frumoasa!” – sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Decizie radicală legat de Mioara Roman. Unde va fi trimisă

Într-adevăr, Mioara Roman este acum mult schimbată, după ce a trecut prin mai multe probleme de sănătate. Femeia suferă de Parkinson, iar fetele sale, Oana și Catinca, au luat o decizie radicală.

„Am făcut un lucru foarte bun, am fost să semnez contractul pentru a o duce pe mama la un centru, unde să poată face recuperare pentru afecțiunile de care suferă, mai ales Parkinsonul.

Mama o să stea acolo probabil o lună, ca să-și poată face diverse proceduri și tratamente. Sunt foarte fericită că pot să fac asta pentru ea. Acolo este un loc în care sunt și rezidenți permanenți, care au nevoie de îngrijiri. Locul este 5 stele plus, arată extraordinar, și sunt foarte fericită că ea poate sta acolo.

Acel loc este un centru medical care arată cu adevărat ca un hotel de cinci stele, ca un resort de lux din orice stațiune în care mergeți în vacanță. Are și policlinică, și restaurante, și cafenele și de toate. Sunt foarte fericită că am găsit un loc în care mama poate să primească îngrijiri și să își poată reveni”, scria Oana zilele trecute pe rețelele de socializare.

Catinca Roman a spus, la rândul ei, pentru Antena Stars, și cum a reacționat mama ei la această decizie. ”Mama va veni punctual de azi inainte aici. Pentru a-și îmbunătăți mobilitatea. O să vină și acasă, va sta și aici.

Mama e bine e foarte încântată, i se pare super frumos și abia așteaptă să înceapă tratamentele și să fie bine. Pentru că în ultima vreme a stat mult în casă și chiar își dorește să își îmbunătățească starea de sănătate.

Acum suntem aici și este extrem de încântată. Probabil că o să ne împărțim această sarcină și o sa fie bine, pentru că și Oana este destul de ocupată, atunci o sa o ajut și eu cât pot.”, a spus Catinca Roman.

Vezi și Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre copilăria ei. “Copilăria mea s-a terminat brusc…”

Citește și:

Alin Oprea, declarații surprinzătoare despre noua iubită. Cum îl răsfață Medana?

Momentul de cumpănă prin care a trecut Monica Tatoiu. ”Am vrut să mă arunc de la etaj, la maternitate”