După separarea de Marius Elisei, în urmă cu peste un an, vedeta împărtășea cu fanii, pe Instagram, unul dintre cele mai frumoase momente pe care cei doi, alături de fetița lor, le-au petrecut. Nu știa atunci că acele clipe reprezentau ultima vacanță în formulă completă.

Greu încercată de viață și emoții în ultima vreme, din cauza divorțului, dar și problemelor de sănătate pe care le are mama sa, Oana Roman a alunecat pe panta melancoliei.

Vedeta a împărtășit cu fanii o imagine realizată anul trecut, la Roma, în ultima vacanță chiar de dinainte de pandemie. Pentru că Instagramul i-a amintit vedetei de ceea ce făcea anul trecut, pe vremea aceasta, Oana Roman a ținut să împărtășească totul cu fanii.

Mesajul postat de vedeta de la Antena Stars este, însă, unul plin de durere, de aduceri aminte dulci-amare, mai cu seamă că poza a fost făcută când încă nici nu bănuia ce momente nefericite aveau să vină.

Oana s-a abținut însă să posteze o fotografie în care să apară și Marius, preferând să posteze doar un instantaneu în care apare alături de fiica sa, Isa. Instantaneu care, însă, a fost realizat de fostul ei soț.

Un an de la ultima vacanță în formulă completă

Oana Roman le-a povestit fanilor că fix anul trecut pe vremea aceasta avea parte de ultima vacanță în formulă completă, înainte de divorțul de Marius Elisei.

”Acum fix 1 an eram la Roma, la Fontana di Trevi. Roma era încă Zona Verde și nimeni nu bănuia ce avea sa urmeze, nimeni nu se gândea la proporțiile Pandemiei și la cum se va schimba viata noastră.

Nu regret o secunda ca am fost în acea vacanță. A fost ultima vacanță în formula completă și Roma era orașul la care visam de foarte mult timp să ajung din nou!

Dacă mi-ar fi zis cineva atunci că va urma Pandemia și apoi divorțul, nu l-aș fi crezut. Atunci eram realmente fericiți și nu ne dădeam seama”, a scris Oana Roman pe Instagram.

În urmă cu două săptămâni, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat oficial la notar, ei fiind separați de ceva vreme. Chiar dacă au decis să o ia pe drumuri separate, Oana Roman și tatăl fetiței sale au rămas în relații bune și o cresc împreună pe fiica lor, Isa.

Vezi și Oana Roman, încă o victorie în lupta cu kilogramele: ”Am ajuns la o siluetă care îmi permite”

Citește și:

Diana Enache, despre divorțul părinților săi. Ce spune despre Iuliana Marciuc

O recunoști? E una dintre cele mai mari actrițe ale lumii și și-a păstrat frumusețea și la 53 de ani!