Oana Roman a făcut recent şi o şedinţă foto, ceva mai provocatoare, în care apare întinsă într-un pat, în  halat de mătase, pentru promovarea unor lenjerii de pat. În timp ce uniii fani au felicitat-o pentru atitudinea ei, că își vede mai departe de proiectele ei, în loc să stea să plângă după soțul ei, în schimb ce alții au criticat-o dur, precizând că pozele sunt penibile.

Oana Roman 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„În momentul în care alegi să te expui că persoană publică, trebuie s[ îţi asumi toate comentariile şi a celor care te plac, şi a celor care te plac mai puţin. Disperarea ta pentru banii nu are limite şi ai început să fii penibilă şi vulgară şi de aici şi reacţia negativă a oamenilor. Ia încearcă tu să faci ceva frumos şi constructiv şi ai să vezi că lumea nu te va mai judecă. Eşti faţă deşteaptă, dar din păcate a coborât ştacheta mult prea jos.”,  ”Este foarte evident ca ti ai modificat sprâncenele și ochii într -o aplicatie ceva. Penibile poze”, i-au scris câțiva fani.

”Draga mea un sfat cât se poate de sincer : ca sa tii un barbat langa tine nu conteaza cati bani ani daca tu nu ai grija de tine !! Era clar ca Marius se va uita dupa altele care arata bine,  din moment ce el, cand te- a cunoscut în afara că aveai bani nu îl atrageai fizic, pentru că nu aveai cu ce. Erai foarte plinuță pentru vârsta ta. O fi așteptat el un, doi să slăbești și tu vreo 20/25 kg. (…)Ca să ții un bărbat lângă tine nu trebuie să-l legi doar cu un copil”,  i-a mai scris o intenaută.

Oana Roman nu s-a lăsat însă intimidată, a citit cu răbdare fiecare comentariu răutăcios, iar apoi le-a răspuns tuturor.

„Am făcut o şedinţă foto, am pus o poză! Decentă! Nu ştiu dacă frumoasă sau nu, dar frumosul e relativ, şi subiectiv! Şi v-aţi năpustit asupra mea că şacalii, aţi aruncat ura, venin, răutate, jigniri de necitit. V-aţi vărsat negrul din suflete, v-aţi răzbunat pe mine pentru ce ştiu eu ce lipsuri afective sau materiale aveţi!Aţi arătat cât de mult rău poate zace într-o femeie, unele care sunt mame, bunici, soţii. M-aţi călcat în picioare pentru că am curaj, pentru că sunt asumată, pentru că nu urlu, nu ţip, nu-mi pun poalele în cap, pentru că am coloana vertebrală, stau dreaptă, am carieră muncită din greu de peste 20 ani, pentru că lupt că să fiu independenţa, liberă, şi în loc să faceţi la fel, din neputinţa aruncaţi cu tot ce e mai rău în voi!

Apoi va supărati că va răspund şi nu stau să înghit rahatul vostru! Pe de altă parte mult mai multe că voi, se identifică şi rezonează cu mine! Nu le vedeţi nici pe ele, multe şi frumoase. Alegeţi să fiţi negre la suflet şi fără şansă de a deveni oameni frumoşi. Tot răul asta se întoarce la voi! E păcat! Veţi rămâne la fel de nefericite!”, a scris Oana pe Instagram.

De altfel, Oana Roman a explicat pentru Libertatea că o împăcare între ea și soțul ie, Marius Elisei, nu este exclusă.

“Pasul ăsta nu l-am făcut de capul meu. Am explicat foarte clar despre ce e vorba. Eu sper ca de sărbători, având în vedere că avem un copil, el să fie prezent, întrucât așa este normal. Om vedea ce ne rezervă viitorul. Repet și vreau ca lumea să înțeleagă foarte clar eu nu am vorbit despre divorț. Nici o secundă. Am spus foarte clar că este o separare și că nu știm ce ne rezervă viitorul. Toată lumea a zis că deja am divorțat, ceea ce este o aberație. Nu am divorțat, nu am depus încă divorțul, doar ne-am separat”, ne-a povestit Oana Roman, în exclusivitate, pentru Libertatea. Vedeta a completat că nu este exclusă împăcarea, dacă vor ajunge la un numitor comun și dacă fiecare dintre ei se va arăta dispus să facă anumite schimbări”, a spus Oana pentru Libertatea.
 

Oana a anunțat că se desparte de soțul ei, Marius Elisei, după șapte ani de iubire din care a reieșit o fetiță, Isabela, în vârstă acum de șase ani.

Citește și: