Într-o postare recentă pe Instagram, Oana Roman a făcut o scurtă radiografie a relației ei cu Marius Elisei. E un mesaj pentru de iubire pentru acesta, dar un mesaj la care oricine are acces.

„Am avut multe furtuni în relația noastră. A fost cu valuri înalte și căderi spectaculoase dar și cu suișuri fulminante. A fost cu ras și cu plâns cu fericire și tristețe, dar per total a fost mai bine decât rău. Am știut împreună să trecem peste toate și sa rămânem împreună la propriu și la bine și la greu. Nu e ușor în fiecare zi, dar familia noastră e unită și trăim adevărat și frumos.

Sa închinăm pentru asta! Love u”, a scris cu sinceritate și asumare Oana Roman pe rețelele de socializare. În fotografia postată de ea, Oana îl sărută cu dragoste pe Marius, fost soț și actual iubit, în timp ce amândoi ciocnesc câte un pahar de vin.

A reușit să emoționeze pe toată lumea, iar asta se vede din mesajele pe care le-a primit de la fanii ei.

”Sa fiti fericiti!!Toate se rezolva in viata. Dupa furtuna vine si Vreme buna.!🍀💕”, ”Sa va bucurați unul de celalalt cu fiecare zi mai mult!! ❤️😍”, ”Sunteți foarte frumoși”, „Vă admir pe amândoi”, „Să vă iubiți foarte mult”, au curs mesajele fanilor.

Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman

Oana Roman și Marius Elisei au hotărât să mai dea o șansă relației lor, chiar dacă au divorțat în urmă cu câteva luni. Cu regrete că a greșit față de Oana, Marius a făcut tot ce i-a stat în putință apoi pentru a o recuceri. Acum, are mare grijă să o facă pe Oana să se simtă foarte iubită.

Îi cumpără flori, îi face cadouri, îi gătește, e un bun gospodar și îi face și multe declarații de dragoste emoționante. Nu mai e soț, dar e un iubit și un tată model.

Iată că dragostea chiar vindecă și cei doi foști soți au găsit o cale prin care au reușit să facă pace și să formeze din nou un cuplu. Cei doi au împreună o fetiță superbă, pe care o cresc amândoi și de care se ocupă în mod egal.

”Vreau să te protejez de toate necazurile, de toate adversitățile, de toate problemele. Vreau să fii fericită, să fim fericiți împreună. Te iubesc”, i-a scris recent Marius Elisei Oanei Roman.

Vezi și Azi ar fi trebuit ca Oana Roman și Marius Elisei să-și reînnoiască jurămintele. Ce i-a transmis însă fiica lui Petre Roman fostului soț

Citește și:

Zarug de la Asia Express, iubire imposibilă cu un chinez: „Era cu scandal”

Cum arată Kim Basinger la doar 67 de ani. A exagerat cu operațiile estetice și e de nerecunoscut