Prin urmare, Oana Roman l-a sunat pe fostul soț, pentru a-i propune să le însoțească. Din păcate, fiica lui Petre Roman s-a lovit de un refuz categoric din partea fostului soț. Asta, în ciuda faptului că, după divorț, Marius s-a declarat chiar încântat să meargă cu fosta soție și fiica lui în vacanțe. Situația însă s-a schimbat total în ultima vreme, arată Click.

Oana este convinsă că Marius Elisei are o nouă relație, din cauza căreia îi evită compania în ultima vreme. “Am fost în februarie în Egipt, mi-a placut mult acolo. E ziua mea pe 13 aprilie, fac 45 de ani. Cu nebunia asta cu Covidul nu pot să fac nimic, petrecere. Așa că am zis să plec o săptămână în vacanță.

Isa și-a dorit ca Marius să meargă cu noi în vacanță. Data trecută când am mers amândouă în vacanță, Isa l-a sunat și ea că vrea ca data viitoare să vină și el cu noi. L-am sunat acum să vină cu noi că vrea Isa. A zis: nu vin.

Nu e scump, e până în 500 de euro, sigur și-ar permite, la 5 stele, e un lux incredibil. Și aseară a fost la noi s-o ia pe Isa la el. I-am zis iar să vină și m-a refuzat. L-am întrebat: ai pe cineva? Isa mi-a zis că ai avea mai multe. Și el mi-a zis: nu am decât una singură!”, a dezvăluit Oana Roman , la “Xtra Night Show”.

“Îi e frică să nu-și strice noua relație!”

Marius Elisei refuză să se mai întâlnească cu fosta soție inclusiv în interes de serviciu, asta după ce imediat după divorțul de la notar i-a solicitat să-l ajute cu afacerea cu haine, cu care a plecat de acasă în luna decembrie.

“A dorit să continuam cu afacerea, să colaborăm. Dar pentru asta trebuie să ne întâlnim, să mergem împreună să luăm marfa, să facem poze. În ultima vreme evită însă să ne vedem.

L-am invitat la cină. Îi e frică să nu-și strice noua relație! Nici în parc nu vrea să meargă cu mine, doar cu Isa”, a mai declarat Oana la Antena Stars.

Vezi și Oana Roman, amănunte despre starea mamei ei, Mioara Roman: ”Lumea mă acuză că am internat-o la azil”

Citește și:

Cu ce probleme se confruntă Gina Pistol după ce a devenit mamă: „Pentru mine primele 2 săptămâni au fost groaznice”

Mesajul transmis de Kate Middleton după acuzațiile făcute de Meghan Markle în interviul pentru Oprah