S-au adunat multe în viața Oanei roman, iar vedeta recunoaște că nu le mai poate face față. Va merge la psiholog și tot acolo o va duce și pe fiica sa.

Lăsând la o parte provocările cu care se confruntă ea, Oana Roman a recunoscut recent că și fiica ei este afectată de divorțul său și are nevoie de ajutor de specialitate.

“Eu sunt un om care a fost la psiholog de foarte multe ori, care a avut nevoie de terapie. Tot aşa, ca părinte, poate că ai nevoie de un pic de terapie din care să alegi ce consideri că-ţi este de folos.

Având în vedere că Isa trece printr-o perioadă grea din cauza situaţiei, şi eu sunt şi foarte impulsivă şi mă cam ia flama câteodată, nu mi-ar strica să discut cu cineva care să-mi explice”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

S-a gândit și la un specialist în parenting

Pe de altă parte, Oana Roman s-a gândit că i-ar fi de un real ajutor și un specialist în parenting. „(…) M-am gândit să consultăm un specialist în parenting. Să vină să ne înveţe nişte tehnici.

E evident că fiecare părinte îşi doreşte pentru copilul lui ce e mai bun. M-am gândit că poate fi interesant ca un specialist să vină la fiecare dintre noi în parte, să analizeze şi să ne spună care ar fi soluţiile”, a mai spus fiica lui Petre Roman.

Vezi și Oana Roman: ”Marius are o nouă relație! Nu vrea să ne mai vedem deloc!”

Citește și:

Prințul Harry a ajuns în Marea Britanie singur, fără Meghan. Motivul pentru care soției sale i s-a interzis participarea

O recunoști? E o cântăreață de la noi: ”Credeam că e o chinezoaică”