Oana Roman a traversat o perioadă dificilă în ultimele luni, din cauza problemelor de sănătate pe care le-a tot avut Mioara Roman, mama sa. Aceasta a fost internată în diferite centre de specializare, de unde a fost luată în repetate rânduri cu Salvarea și dusă la spital.

În ciuda problemelor multiple cu care se confruntă, vedeta spune că aceasta se simte din ce în ce mai bine în prezent, reușind să facă progrese mari de la o zi, la altă.

„Mama este foarte bine. Are un progres foarte mare. La început nu se ridica din pat, după aceea nu se ridica din cărucior, acum merge singură, chiar dacă nu mult, pentru că obosește.

Progresul este vizibil și vreau să mulțumesc unor oameni care au ieșit în calea mea și m-au ajutat prin voința lui Dumnezeu. Fără să o cunoască, pur și simplu au luat-o Salvarea, dar am avut norocul ca mama să nimerească la niște doctori senzaționali.”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman nu-și mai permite să-și țină mama în centrul de recuperare din prezent

Chiar dacă Mioara Roman se simte din ce în ce mai bine, fiica ei se gândește să o mute din centrul în care stă în prezent. De vină nu sunt condițiile sau personalul, ci suma pe care Oana o are de plătit lună de lună, care este una uriașă, spune vedeta.

Chiar dacă nu-și dorește să-i ia mamei ei acest confort cu care s-a obișnuit și care o face să se simtă ca acasă, fiica lui Petre Roman spune că nu are de ales.

„Am avut cu mama anul acesta episoade dure. Cei de la centrul unde a stat ea mi-au salvat-o anul acesta cel puțin de două ori. Acasă, până vine Salvarea… Eu sunt convinsă că aceste lucruri i-au prelungit viața la propriu.

Astea sunt niște lucruri pe care vreau ca oamenii să înțeleagă. E foarte ok că vrem să îi ținem acasă, dar nu le prelungim viața în felul acesta.

Acum este o luptă grea în mine. Astăzi am căzut, pentru că tot o mut, e greu, numai că nu-mi permit, pe termen lung.

Și dincolo e foarte bine, oamenii ăia i-au salvat viața, doar că s-a obișnuit aici, iar la vârsta ei e greu.

E foarte dificil pentru mine. Stând în casă, într-un fotoliu, nu e la fel ca într-un loc unde socializează, se plimbă, are personal, este lume, se întâmplă lucruri.

În principiu ar trebui săptămâna viitoare să o mut.”, a mai spus cu tristețe Oana Roman.

Este scump, de ordinul miilor”

Oana Roman este cu atât mai tristă cu cât conștientizează faptul că toate aceste schimbări vor fi resimțite din plin de Mioara Roman, care are în continuare o stare de sănătate precară și care nu mai are vârsta necesară schimbărilor repetate.

„Este scump, de ordinul miilor… Dar ea acolo are garsoniera mei.

De Crăciun o iau la noi, la masă, dar e o luptă grea, pentru că știu că toate aceste schimbări sunt resimțite. Se schimbă personalul, locul. Acolo e universul ei, garsoniera ei.”, a conchis aceasta.

Vezi și Mioara Roman, plimbată de nepoțică în scaun cu rotile. Imaginile emoționante publicate de Oana Roman

Citește și:

Victorie în instanță pentru Anamaria Prodan! Impresara rămâne cu numele fostului soț: ”Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să…”

Emisiunea lui Cabral, scoasă din grila PRO TV. Mesajul prezentatorului: „Am obosit. O să mă opresc puțin. Puțin mai mult…”