Editată sau nu, Oana Roman arată de milioane. Coafura afișată o prinde de minune, fapt pe care i-l transmi vedetei toți fanii ei. ”De ce nu te tunzi asa, iti sta foarte bine! Te avantajează foarte mult decat cu parul legat si cu fruntea goala!”, îi scrie Oanei un fan.

Într-adevăr, vedeta e schimbată în bine. Rochia îi vine excelent, bretonul o prinde de minune, la fel și lungimea și chiar culoarea părului. Iar picioarele completează peisajul cum nu se poate mai bine.

Oana-e-schimbata-totalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Oana Roman își trăiește din plin viața și e clar că nu-i e deloc teamă de schimbări. Ea și deja fostul soț, Marius Elisei, au semnat actele de divorț la notar pe 15 februarie, însă, în prezent, par că există șanse de împăcare.

De altfel, Oana Roman declara recent la Antena Stars că Marius Elisei pare că încearcă să o recucerească. “Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani, când ne-am cunoscut. (…). Pe 15 iunie, am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică”, a declarat Oana Roman în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Oana Roman şi Marius Elise, vacanță împreună, la munte, împreună cu Isa

Oana, Marius și Isa s-au întors recent dintr-o vacanță petrecută împreună la munte. “A fost foarte frumos. Am prins vreme foarte frumoasă. Am stat într-un hotel în care eu chiar îmi doream să merg. Nu știu dacă Marius a știut sau a fost coincidență, dar acolo a ales el să mergem. Oricum nu mi-a spus, am aflat când am ajuns acolo. (…). Am auzit și eu că e destul de scump.

Pentru Isa e foarte bine lucrul ăsta. Ea a fost foarte fericită că ne-a avut pe amândoi. Ne-am văzut un pic mai des în ultima perioadă, mai ales că lucrăm și pentru site din nou.

Și azi am fost cu Isa să-i cumpărăm niște lucruri și a zis că e foarte fericită că ne vede mai des împreună. (…) Sunt încă în faza în care cumpănesc foarte bine lucrurile. (…) Nu știu ce să zic…. Deocamdată, vedem …. El pare într-o fază vizibil îmbunătățită. De o săptămână încoace pare că lucrurle s-au mai schimbat, dar eu vreau să cumpănesc foarte bine”, a mai dezvăluit fata fostului premier în cadrul emisiunii prezentată de Dan Capatos.

Tot în vacanță, cei doi au luat și o cină, care poate trece drept una romantică, din moment ce cei doi au ciocnit chiar pahare de șampanie, Mariul Elisei fiind cel care a urcat pe Instagram o înregistrare care surprinde momentul.

Vezi și Oana Roman e depășită de situație. Vedeta a decis că doar un psiholog o poate ajuta

Citește și:

Boris Johnson s-a căsătorit în secret cu Carrie Symonds. Primele imagini de la fericitul eveniment

Cum se simte Marina Voica, la o săptămână de la operaţia pe cord deschis, făcută în ultima clipă. La 84 de ani, îşi poartă singură de grijă!