Dezvăluirile le-a făcut chiar în emisiunea online a artistului, BarOnline, unde Oana a mărturisit că Pepe era bulversat de tot ce i se întâmplase.

„Dau din casă acum. El a avut Mc Hammer (n.r. personajul de la Te cunosc de undeva) în iarnă, atunci când a avut o situație foarte grea. El atunci era… nu era. Nu era ok. El nu era ok. Stăteam cu el la masă, cu copiii și stătea în capul mesei, își punea căștile și spunea: Mă scuzați un pic, dar brusc așa, le punea. Își punea alea și repeta singur două, trei ore (…) El nu era deloc ok în momentul ăla. Nu era ok. Avea în cap… Noi am fost la tribunal, a fost nasol”, a mărturisit Oana Roman în emisiunea lui Pepe.

Cu toate acestea, Pepe și Raluca au trecut peste momentele grele și au o relație foarte frumoasă acum de dragul fetițelor lor, Rosa și Maria. Ei au decis chiar să facă Paștele împreună, deși au divorțat, pentru a fi amândoi lângă copii.

”Sărbătoarea de Paşti, ca de altfel oricare altă sărbătoare, se petrece în familie. Asta vom facem şi peste câteva zile, de Paşti, când ne vom strânge în jurul mesei şi ne vom bucura de clipele petrecute împreună”, a spus Pepe.

Pepe și Raluca Pastramă și-au spus Adio, după 8 ani de relație. Cel care a făcut anunțul despărțirii a fost, în noiembrie anul trecut, chiar artistul, într-un video pe canalul lui de youtube. Cântărețul a spus sincer că el nu și-a dorit asta, ci soția lui a fost cea care a decis ca ei să se despartă.

”Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca”, a mărturisit Pepe pe canalul său de Youtube.

Deși acesta anunța un divorț amiabil, cei doi s-au despărțit cu mare scandal, apărând zvonuri că Raluca l-ar fi înșelat cu un arab. Mai mult, ei chiar au ajuns să se judece la tribunal, după ce bruneta și-a acuzat soțul de violență, de teamă ca acesta să nu-i ia fetele. În cele din urmă au făcut pace și au divorțat amiabil la notar.

Citește și:

Smiley și-a dus fetița în vizită la bunici. Poze emoționante

Rețeta de cozonaci cu nucă și vișine a Annei Lesko. E desertul de Paște favorit al vedetei și nu e deloc greu de făcut!