Într-o postare distribuită pe Instagram, vedeta a mărturisit că așa și nu altfel stau lucrurile și că nu mai are de ce se ascundă faptul că sora sa nu s-a interesat de mama lor.

Vedeta a lăsat să se înțeleagă faptul că sora sa nici pe viitor nu mai vrea să-și viziteze mama deloc, decizie care a luat-o prin surprindere.

Vizibil afectată de acest lucru, Oana Roman le-a spus fanilor că, de acum încolo, se va ocupa singură de mama și de fiica sa, având în vedere că nici relația cu fostul partener nu e mai bună.

„Azi, sora mea mi-a spus că nu se va duce să o vadă pe mama (pe care nu a mai văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă.

Va urma Jihadul după aceste spuse ale mele, dar nici nu îmi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund”, a spus Oana Roman, într-o postare distribuită pe Instagram.

După ce sora sa i-a spus că nu mai vrea să o vadă pe Mioara Roman, Oana a mărturisit că, de acum încolo, se va concentra doar pe ea, mama și fiica sa.

„Nu mai protejez pe nimeni. Îmi protejez și îngrijesc copilul, mama și pe mine. Restul să își asume”, a spus vedeta pe Instastory.

Ulterior, vedeta a mai distribuit un alt mesaj în mediul online, unde mărturisea că nu are niciun motiv să se plângă, deși ultima perioadă nu a fost deloc ușoară.

„Sunt recunoscătoare pentru tot, pentru că fiecare lucru are un scop și greul are însemnătatea lui. Dacă vă e greu, simțiți recunoștința, pentru că greul vă întărește”, a mai spus Oana Roman.

Reacția Catincăi Roman: ”E problema ei ce postează…”

Deși aveau o relație apropiată și lucrurile păreau bune între ele, iată că între surorile Roman e clar că există și probleme. Spynews.ro a obținut o reacție de la Catinca Roman, după ce a fost blamată pe Internet de sora ei.

Contactată de jurnaliști, Catinca Roman a mărturisit că nu vrea să comenteze cele spuse de Oana pe pagina ei de Instagram, dar a precizat că mâine va merge la mama ei.

Totodată, ea susține că într-adevăr în ultima perioadă nu a mai mers să o viziteze pe cea care i-a dat viață din cauza faptului că s-a simțit dărâmată de moartea tatălui ei.

”Nu vreau să comentez nimic din ce a spus Oana. Ceea ce vreau să spun e că mâine dimineață programez să mă duc la mama, atât am de comentat.

Într-adevăr, am fost mai puțin în ultimul timp pentru că am fost foarte afectată de problema cu tata și nu m-am simțit bine, dar de acum mi-am revenit și de mâine o să reîncep să o vizitez. În rest, e problema ei ce postează”, a spus Catinca Roman pentru sursa citată.

Vezi și Mioara Roman, plimbată de nepoțică în scaun cu rotile. Imaginile emoționante publicate de Oana Roman

Oana Roman, acuzații dure și la adresa lui Marius Elisei

Dezamăgită până peste poate de propria soră, Oana Roman, recent despărțită, suferă și pentru că tatăl fetiței ei e absent din vaiața Isei.

Supărată, înfuriată și dezamăgită, aceasta spune că a încheiat orice legătură cu Marius Elisei, de care s-a despărțit în urmă cu o săptămână.

Potrivit Oanei Roman, Marius Elisei nu se implică momentan în creșterea micuței, întrucât nu e stabil financiar.

„Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa, când se va stabiliza. Deocamdată, nu are timp și nici posibilitate să o vadă sau să contribuie la creșterea ei.

Din punctul meu de vedere, orice fel de comunicare s-a încheiat!”, a anunțat tăios Oana Roman, de această dată cu dreptatea de partea ei, dacă chiar așa stau lucrurile.

De această dată, vedeta s-a abținut de la alte comentarii, prea supărată pentru a mai despărți firul în patru.

Au anunțat despărțirea definitivă, dar nu se pot abține să nu-și arunce săgeți în mediul online. Marius Elisei, aluzie fățișă la Oana Roman. Nici ea nu-și înghite cuvintele

De altfel, Oana Roman anunța recent că oricum ea e cea care a susținut financiar familia în ultima perioadă.

Odată pornită, nu se mai oprește! Oana Roman dă din casă în continuare legat de relația cu Marius Elisei. Ce sfaturi are pentru femei

Citește și:

„A făcut 22 de stopuri cardiace”. Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluiri cutremurătoare la 7 ani de la moartea tatălui ei

Adela Popescu, anunț neașteptat legat de emisiunea „Vorbește lumea”. Revine sau nu la TV?