Oana Roman a dezvăluit din nou momente din copilăria ei, dar și despre cum s-a transformat tatăl ei, Petre Roman, după Revoluție, oferind detalii surprinzătoare.

Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Oana Roman a vorbit mai deschis ca niciodată despre traumele din copilărie cauzate de lipsa de armonie care exista în familia ei. Totodată, vedeta a oferit și detalii uluitoare despre cât de tare s-a transformat Petre Roman după Revoluție.

Nu mai e un secret pentru nimeni că Oana Roman și tatăl ei, Petre Roman, nu au o relație chiar strălucită de tată-fiică, iar asta și din cauza traumelor pe care fostul politician i le-a cauzat fiicei sale, prin comportamentul dur pe care l-a avut față de ea în copilărie.

Oana Roman a mărturisit că Revoluția a schimbat total modul în care Petre Roman a început sa se raporteze la propria familie, fiind unul dintre cei mai importanți lideri politici de la acea vreme. Adolescența și dezvoltarea vedetei a fost grav afectată de atitudinea pe care tatăl ei a abordat-o ulterior în ceea ce o privește.

„A început imediat după Revoluție. Eram adolescentă, nu știam ce mi se întâmplă. Din 22 decembrie, el nu a mai fost acasă 64 de zile. Practic el nu a mai venit niciodată, nu s-a mai întors niciodată cu adevărat. Nu vreau ca cineva să considere că eu am avut parte de vreun beneficiu. Nu îi doresc nimănui, nici celui mai mare dușman să treacă prin ce am trecut eu atunci. Ne-au scos din casă, ne-au obligat să stăm într-o altă casă unde nu știam dacă vom rămâne. Timp de patru luni am stat cu toate lucrurile în mijlocul casei, păziți de unii cu mitraliere”, a povestit Oana Roman, la Xtra Night Show.

Oana Roman consideră că o bună bucată din copilăria ei a fost grav afectată de poziția pe care tatăl ei o ocupa în stat la momentul respectiv, susținând că nu a avut parte nicio clipă de protecție, în ciuda funcțiie pe care Petre Roman o avea.

„Eu nu mai aveam familie, nu mai aveam familie, nu mai aveam casă, nu mai aveam serviciu. Eu nu am mai avut voie să ies la joacă, să ies pe stradă singură, nu am mai avut voie să ies cu nimeni. Eu nu am mai avut un tată, camera mea, mobila mea, școala mea, nimic. Înjurături, frică, o viață pe care nu mi-am dorit-o. Nu am considerat nici o secundă că am avut parte de vreun beneficiu”, a mai adăugat Oana Roman.

Citește și:

Ce mare a crescut fiul cel mic al lui Ștefan Bănică Jr! E blonduț și neastâmpărat

Cristina Cioran a spus cum o va chema pe fetița ei: ”Un singur prenume, am stabilit deja”