Invitată în platoul Star Matinal, vedeta a făcut retrospectiva acestui an și a vorbit despre ceea ce a însemnat despărțirea, dar și împăcarea cu Marius Elisei, nu doar pentru ea și fostul soț, dar mai ales pentru fiica lor.

După un an în care a trecut de la agonie la extaz, Oana Roman trage linie și vorbește despre impactul pe care l-a avut divorțul de Marius Elisei și ulterioara împăcare asupra familiei, în special asupra fetiței lor. Din fericire, aproape de final, anul s-a dovedit a fi unul dintre cei mai frumoși din viața ei.După luni de chin, acum se declară fericită de schimbarea care s-a produs în vară, când familia ei s-a reîntregit.

„A fost un an foarte încărcat, un an în care am făcut multe lucruri. Sunt mândră de anul ăsta. E unul dintre anii prolifici. Am început greu, pentru că eram în perioada aia în care am fost singură, în care am divorțat, în care au fost probleme. Apoi, din martie, aprilie, lucrurile au început să se așeze foarte bine și a intervenit împăcarea, la care nici eu nu mă așteptam. Am avut anul ăsta mai multe vacanțe decât am avut în ultimii zece ani la un loc. Am avut vreo cinci vacanțe anul ăsta deja”, a povestit Oana Roman la Antena Stars.

Cu toate că vedeta poate să vorbescă fără rețineri despre problemele apărute în căsnicia ei, fiica sa, Isabela, ”refuză să-și amintească” perioada în care părinții ei au fost despărțiți.

„Pentru ea a fost un lucru exraordinar faptul că am reușit să reparăm ceva ce stricasem amândoi. Pentru ea a însemnat foarte mult lucrul ăsta și e mult mai echilibrată, pentru că pentru ea a fost un șoc foarte mare faptul că noi ne-am despărțit.

Vrea să uite cumva. Zilele trecute ne-a spus că tati a fost cu noi de Revelion, dar Marius nu a fost cu noi de Revelion. (…) Ea vrea să creadă că el a fost cu noi. Ea refuză să-și mai amintească de momentele în care noi nu eram împreună”, a dezvăluit vedeta.

Vezi și Azi ar fi trebuit ca Oana Roman și Marius Elisei să-și reînnoiască jurămintele. Ce i-a transmis însă fiica lui Petre Roman fostului soț

Citește și:

Andrei Ștefănescu se confruntă cu probleme mari după COVID-19. Cu ce sechele a rămas

Serena Williams și Alexis Ohanian, 4 ani de la nuntă! Declarația care spune totul despre relația lor. Serena Williams chiar este o femeie foarte iubită!