Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei a fost una cu urcușuri și coborâșuri. S-au iubit cu năbădăi, dar de această dată chiar și-au spus ”adio”. În prezent, cei doi nu dau semne că ar putea să formeze din nou un cuplu.

O să-l iubesc toată viața”

La câteva luni de la despărțirea de Marius Elisei, invitată în cadrul unui podcast, Oana Roman a făcut declarații surprinzătoare despre tatăl copilului ei. Deși a spus că nu există cale de întoarcere și că ei nu vor mai fi împreună, fiica lui Petre Roman a declarat că îl iubește pe bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste un deceniu.

„O să-l iubesc toată viața, pentru că este tatăl copilului meu și am să-l iubesc și am să-l respect toată viața.

Il iubesc în sensul în care am trăit zece ani împreună. Nu pot să spun că îl urăsc, sub nicio formă!Am trăit zece ani împreună, avem un copil împreună, eu am niște sentimente frumoase față de el, pentru că eu așa consider că e normal”, a declarat Oana Roman la podcastul „Vorba lu’ Jorge”.

Chiar dacă și-au aruncat cuvinte grele pe rețelele de socializare, Oana Roman spune că își dorește să aibă o relație civilizată cu Marius Elisei pentru copilul pe care îl au împreună.

„Eu sper totuși să reușim să avem o relație cât se poate de civilizată pentru acest copil, pentru că este un copil absolut senzațional, și este lucrul pe care eu i-l spun tot timpul: «Haide să ne înțelegem, haide să petreci timp cu ea, să putem chiar să petrecem timp amândoi cu ea din când în când ca să nu simtă ruptura».

Dar asta nu înseamnă că noi doi mai suntem un cuplu, nu înseamnă că noi doi trăim împreună, asta e un lucru care nu se va mai întâmpla. Fără îndoială!

Nici nu putem să ne batem în vorbe mereu. Eu am zis doar că era foarte gelos și că ar trebui să pun punct mai ales din cauza asta. Nu știu de ce era gelos, întrebați-l pe el”., a mai spus Oana Roman.

Fiica Oanei Roman face terapie: ”E foarte dezechilibrată emoțional”

Isa, fetița pe care Oana Roman și Marius Elisei o au împreună, face terapie după despărțirea părinților ei. Potrivit declarațiilor făcute de mama sa, ea ar fi cerut să vadă un psiholog care să o ajute să depășească faptul că mama și tatăl ei nu mai formează un cuplu.

„Isa merge la psiholog și ea a cerut să meargă acolo. Pentru că eu am mai avut niște tentative și când s-a produs prima ruptură. Și am dus-o la o fată care este foarte deșteaptă și eu i-am spus Isei că mergem la cineva cu care o să facă dezvoltare personală. Ea a făcut asta și la grădiniță și la after și știe ce înseamnă.

I-a plăcut mult de ea, și acum Isa a cerut să mai meargă la psiholog, la Ana. I-am spus că ce vorbește acolo rămâne doar între ele două, că Ana nu are voie să povestească altora, nici mie nu îmi spune decât dacă e ceva alarmant. (…)

Isa merge o dată pe săptămână să vorbească cu ea pentru că e foarte dezechilibrată emoțional și eu fac tot ce pot ca să fie bine”, a mai spus Oana Roman.

Vezi și Acum, că e singură, Oana Roman continuă șirul îmbunătățirilor în materie de imagine. Își face o operație la care de multă vreme visează: ”Plec la spital!”

Citește și:

Margareta Pâslaru, apariție memorabilă și lecție de stil. Artista și-a lansat un nou album, la 79 de ani

Emily Burghelea și-a serbat fetița, pe Amedea, care a împlinit doi ani! I-a făcut cel mai neobișnuit cadou!