Oana Roman n-a avut o viață tocmai simplă în ultima vreme. Vedeta a recunoscut recent că relația dintre ea și Marius Elisei nu este într-unul dintre cele mai strălucite momente, iar faptul că trebuie să se împartă între vizitele regulate la mama sa, care este internată în prezent, dar și între sarcinile zilnice, a adus-o la epuizare.

Așadar, aceasta a luat o decizie radicală. Măcar pentru două zile, în weekend, Oana Roman a plecat departe de casă, pentru a se relaxa. Și-a dorit să fie singură, așa că nu și-a luat cu ea soțul sau fiica.

„E weekend și e soare. Este weekendul în care îmi iau timp pentru mine și plec singură într-un loc pe care îl iubesc si unde 2 zile ma odihnesc, citesc, merg la spa și ma încarc cu putere și energie.

Fac asta de câteva ori pe an și este un exercițiu foarte bun pentru corpul și sufletul meu.

Am învățat să pun pauză 1 zi, două și să-mi ofer singură un răsfăț pe care îl merit.

Tu ce faci pentru tine și doar pentru tine ca să îți schimbi starea și sa te simți bine?”, li s-a adresat Oana Roman fanilor săi pe rețelele de socializare.

Oana Roman, nemiloasă cu cei care o critică

Oana Roman postează zilnic pe rețelele de socializare activitățile pe care le are de desfășurat, arătându-le fanilor că întotdeauna are agenda plină. Mai nou, vedeta spune și câte ore durează curățenia în casă, după ce a fost criticată că ar sta toată ziua degeaba.

De altfel, partenera lui Marius Elisei a răbufnit în mediul online și, într-un moment de sinceritate maximă, pe care, cel mai probabil, nici nu și l-a propus, le-a dezvăluit tuturor faptul că ea este cea care susține material familia. Și asta de ceva vreme, spune ea.

„Vreau să mai vorbesc despre faptul că s-a tot indus această idee că eu nu fac nimic și că îmi place să dorm și să pierd vremea.

Ei bine, eu de la vârsta de 22 de ani mă întrețin absolut singură, din munca mea, din banii mei. Tot ce am este cumpărat din munca mea.

Sunt de ceva vreme unicul întreținător al familiei, deși poate probabil aș fi meritat mai mult. Asta este situația”, a dezvăluit Oana Roman pe Instagram.

Am trei sute de metri pătrați de făcut curat în fiecare zi”

Mai mult, aceasta a ținut să precizeze și faptul că tot ea este și cea care se ocupă de treburile casnice, care nu sunt deloc puține.

„Deci, pe lângă faptul că eu muncesc și banii pe care îi câștig servesc la întreținerea întregii familii și a casei, și a mașinilor și așa mai departe, fac și curat. Am o femeie care vine doar o dată pe săptămână. În rest, am trei sute de metri pătrați de făcut curat în fiecare zi.

Am ținut să fac aceste precizări nu ca să le dau satisfacție la demenții ăia de pe grupurile de hate, pentru că știu că se vor bucura și se vor simți băgați în seamă, dar nu despre ei este vorba.

Vreau doar să fac aceste precizări pentru că poate oamenii care nu mă urmăresc în mod constant și dau peste postările sau glumele sau ceea ce scriu haterii ăștia bolnavi să aibă și părerea mea. Pentru asta fac precizările astea ”, a spus Oana Roman pe aceeași platformă online.

Vezi și Oana Roman ajunge pe masa de operație: „Mă duc și o fac, nu mai trebuie să stau să aștept”

Citește și:

Codin Maticiuc, siderat de ce a putut să spună fiica lui. Smaranda, gânduri de oameni mari, la doar 3 ani și 9 luni

Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu s-au iubit în secret: „Am fost la un pas să ne și căsătorim!” Acum amândoi recunosc