Mulți ar spune că Oana Roman a avut un an greu, având în vedere că a avut probleme în mariaj, însă ea nu este de aceeași părere. Fiica lui Petre Roman este încântată că anul acesta a reușit să se mute în casă nouă, pe care a cumpărat-o la un preț foarte bun și a reușit să-și rezolve și problemele cu  tatăl fetiței ei.

„A fost un an bun, eu nu îl văd ca pe un an greu. A fost un an foarte bun, pentru că mi-am găsit o casă extraordinar de frumoasă, a fost o schimbare la care nici nu visam. Am avut un noroc foarte mare de la Dumnezeu că ne-am găsit această casă absolut minunată, pe care am luat-o la un preţ nesperat de bun. A fost o schimbare extrem de pozitivă pentru noi, mai ales că perioada de izolare ne-a prins în casă nouă, cu grădină mare. Ne-a fost mult mai uşor.”, a declarat Oana într-un interviu exclusiv pentru OK Magazine.

Oana a mărturisit că ea și soțul ei, Marius Elisei, au avut o perioadă dificilă cu suișuri și coborâșuri, dar are doar cuvinte de laudă la adresa partenerului ei de viață despre care spune că este un tată perfect. EI au reușit să-și rezolve problemele și formează în continuare un cuplu.

„Da, a fost o perioadă cu suişuri şi coborâşuri, nu cred că sunt singura care trece prin astfel de momente, însă cred că sunt printre puţinii care îşi asumă chestiile astea. Eu mi-am asumat faptul că am avut probleme. Ele apar, dispar, e cu bine şi cu rău cum e la toată lumea, numai că alţii nu vorbesc despre asta, ascund. Isabela este foarte legată de Marius, este tatăl ei(…) Este un tată extraordinar de bun şi un bărbat cu foarte multe calităţi, dar sunt momente în care apar diverse discuţii, pe care eu încerc să le rezolv cumva. Uneori reuşesc, alteori nu, dar nu s-a ajuns la o despărţire definitivă şi irevocabilă. (…)Din punctul meu de vedere este tatăl perfect. A crescut acest copil foarte frumos. Este un om cald şi bun, care se enervează foarte greu. Este un bucătar senzaţional, este foarte organizat, el ştie unde e totul în casă. Are un umor special. Dar ca oricine are şi defecte, nu tolerează anumite lucruri, sunt nişte lipsuri pe care le are din copilărie. Nu am multe să îi reproşez”, a mărturisit vedeta.

„ Cred că ne-a ţinut împreună faptul că, dincolo de toate astea, ne simţim bine împreună, facem lucruri care ne plac împreună, avem acest copil minunat. Cumva, ne e mai bine împreună decât separaţi.Noi ne iubim în continuare, numai că într-un fel mai matur. Pe noi ne leagă atâtea lucruri, am construit multe împreună şi e greu să ne imaginăm că vom trăi separat complet. Deşi sunt momente în care zicem: „Gata, s-a terminat!”, dar lumea e obişnuită cu noi”, a mai spus Oana pentru Ok Magazine.

Citește și:


S-a aflat! Boala de care suferă papa emerit Benedict al XVI-lea: ”Este extrem de fragil”

Actorul Sean Penn s-a căsătorit în secret cu iubita lui cu 30 de ani mai tânără