După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a găsit cea mai bună terapie pentru minte și suflet: călătoriile. Așadar, după vacanța recentă din Egipt, vedeta a împachetat din nou și a plecat cu fiica ei, în Dubai. Au fost găzduite de niște prieteni și s-au simțit minunat, după cum a povestit chiar ea, pe Instagram.

Acum se află în România, vacanța s-a încheiat, dar iată cu ce impresii au rămas și mai ales ce poze frumoase și-au făcut! Isa și mama ei s-au asortat în cea mai mare parte a timpului, iar asemănarea dintre ele este și mai evidentă. Ba chiar au și pozat la fel, în aceleași locuri. Fotografii: Instagram

„N-am făcut niciodată o filmare într-o baie, dar așa ceva eu nu am mai văzut. Și am umblat ceva prin lumea asta. La toaletă au un mâner special pentru a pune geanta. Am luat o cafea care a venit așa. Totul pare de pe altă planetă. Rafinament și bun gust”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare, impresionată de Dubai, cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite după numărul populației.

oana-roman-si-fiica-in-dubaiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Oana Roman, mesaj de Ziua Mondială a Fericirii

Pe 20 martie a fost Ziua Mondială a Fericirii. Iniţiativa de a marca o zi internaţională a fericirii i-a aparţinut lui Jayme Illien, consilier în cadrul ONU. A fost proclamată la 12 iulie 2012, iar de atunci este marcată în fiecare an. Asta a făcut și Oana Roman, în Dubai, profitând de peisajul superb și de starea ei de liniște.

Oana a făcut o ședință foto pe faleză, iar în dreptul pozelor publicate în online a scris următorul mesaj: „Azi e ziua fericirii! Ce înseamnă fericirea? Pentru mine înseamnă să fii bine cu tine, să faci ce îți place și să poți să te bucuri de orice moment și lucru, oricât de neînsemnat, care îți aduce bucurie.
Azi noi am fost fericite, ne-am plimbat de mână pe malul marii, am făcut poze și ne-am spus una alteia că ne iubim. Asta e fericirea! Înainte să plec am tras aer în piept, m-am uitat în sus și am mulțumit”.

Oana a pozat într-o rochiță vaporoasă, care i-a pus în evidență silueta. Se vede că a slăbit 25 de kilograme, după cum ea însăși a povestit de multe ori.

Citește și: Oana Roman, momentul adevărului în costum de baie, în Egipt. Se cunoaște că a slăbit 25 kg

Citește și: Marius Elisei spune în sfârșit lucrurilor pe nume: De ce s-a despărțit de Oana Roman. Vedeta pare învinsă în ultima postare: ”Îmi cer scuze”