Întâmplarea a enervat-o din cale afară pe soția lui Marius Elisei, care a expus întreaga situație pe contul personal de Instagram. 

Oana Roman a avut parte de o experiență care a înfuriat-o la culme, după ce o firmă de cosmetice a profitat de imaginea ei, pentru a face reclamă produselor.

Oana este foarte activă pe social-media și a devenit o adevărată influenceriță, care adeseori alege să promoveze anumite servicii și produse pe care le consideră calitative și, în consecință, le recomandă si urmăritorilor ei. 

Au furat poza în care avea în mână o cremă și au pus un alt produs

Azi, vedeta a descoperit cu stupoare că patronul unei firme de cosmetice, puțin cunoscute, a decis să facă reclamă folosindu-se de o imagine trucată a Oanei Roman. 

Reclama cu pricina constă dintr-o fotografie a Oanei Roman, care promovează un produs de la anumit brand de cosmetice. Numai că produsul pe care ea îl ține în mână a fost înlocuit cu un altul, rezultând un fals grosolan.

Vedeta a reacționat imediat și a expus pe Instragram înșelătoria. Oana Roman și-a avertizat fanii ca nu cumva să se ia după reclama respectivă, deoarece nu a promovat niciodată așa ceva. Influencerița a subliniat că imaginea ei a fost folosită în mod ilegal și a publicat poza reală și poza trucată.

,,Aceasta este o înșelătorie, un fake oribil. Au furat poza în care aveam în mână o cremă și au pus o declarație 100% falsă.

Este ceva penal. Este o mizerie și vă rog să nu cădeți în capcană. Mi-au furat și modificat poza. S-au folosit de imaginea și de numele meu. Totul este o înșelătorie.”, a scris Oana pe contul de socializare, fătă a specifica deocamdată dacă îi va da în judecată sau nu.

Vezi și Oana Roman, atac la adresa Alinei Ceușan. Câți bani încasează soția lui Marius Elisei ca influencer

Citește și:

Părinții lui Miley Cyrus divorțează după peste 30 de ani de căsnicie. Toată lumea o știe pe mama ei, dar puțini știau cine e tatăl ei

A murit actorul Traian Stănescu. Soția lui, Ilinca Tomoroveanu, plecase acum trei ani