Oana spune că s-a făcut dreptate pentru Mioara Roman, care a fost evacuată și ea din același imobil din Primăverii în 2012, după ce Guvernul de atunci a dispus să fie aruncată în stradă.

Miercuri, la prînz, a început mutarea din vila de protocol din Primăverii a Mariei Băsescu, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității. Traian Băsescu a pierdut drepturile cuvenite foștilor șefi de stat, printre care și deptul de a mai locui în vila de protocol din Primăverii.

Oana Roman și mama sa, Mioara Roman, au trecut prin același scenariu în 2012, când fosta soție a lui Petre Roman a fost evacuată tot din aceeași vilă din Primăverii. Așadar, roata s-a întors, spune fiica lui Petre Roman. Oana a făcut declarații incredibile pe marginea acestui subiect.

„Știu că o să se comenteze mult ce spun eu acum. Zilele astea, mama a fost nu știu dacă fericită, dar împăcată că există un Dumnezeu, a făcut dreptate! A suferit pe nedrept foarte mult pentru ceva ce nu merita.

Cine i-a făcut rău mamei nu a avut parte de casa aia! Nu știu dacă e o satisfacție. Eu mă bucur că ea în timpul vieții a reușit să vadă că, până la urmă, nu a fost nedreptățită până la capăt”, a declarat Oana Roman, pentru Click!.

Mioara Roman si fiica ei, Catinca, au fost evacuate și ele vila de protocol din Primaverii, situată pe strada Gogol la numărul 2, vilă în care acestea își petrecuseră aproape 22 de ani din viață. Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au decis în 2012 evacuarea acestora. La acel moment, Traian Băsescu era președintele României.

„Voiau fix acea casă și nu alta!”

Chiriaşa Mioara Roman şi-a luat atunci adio cu lacrimi în ochi de la vila din Primăverii. Echipa RA-APPS i-a încărcat toate lucrurile în doar două ore, în 12 maşini pline ochi.

„Noi nu am dorit niciodată răul nimănui, sincer! Când faci niște lucruri, făcând rău altora există șansa ca într-o zi să ți se întoarcă.

Mama a fost evacuată în 24 de ore dintr-o casă pentru care înainte îi făcuseră chiria 6.000 de euro, și-au bătut joc de ea, au făcut procese, au terorizat-o, au hărțuit-o pentru că voiau fix acea casă și nu alta!”, a mai spus Oana, satisfăcută că, în sfârșit, istoria a făcut dreptate.

Traian Băsescu, externat miercuri din spital. Prima devclarație a soției sale

Traian Băsescu a fost externat miercuri, 30 martie, din clinica de la Bruxelles, unde fusese internat, după ce a acuzat probleme la plămâni și la inimă.

Anunțul a fost făcut de Maria Băsescu, soția fostului politician: ”Am vorbit acum 10 minute, s-a externat. Și acum încep împachetările.

M-am mutat de foarte multe ori, să știți! Casa asta cred ca e a noua casă în care m-am mutat. M-am mutat de foarte multe ori. Așa că încă o mutare în plus…”, a declarat Maria Băsescu în această dimineață, relatează antena3.ro. Familia sa are la dispoziție 60 e zile pentru a se muta.

În urmă cu o săptămână, Traian Băsescu a fost la Spitalul Militar pentru niște investigații. Luni, fostul președinte a plecat la Bruxelles, iar miercuri, când a primit sentința instanței de colaborare cu Securitatea i s-a făcut rău pe holul Parlamentului European.

A mers la spital la Bruxelles pentru investigații, s-a întors în țară, iar apoi a revenit la Spitalul Militar pentru alte investigații și a fost trimis la o clinică din Paris.

Traian Băsescu a mai fost operat în Franța

Zilele trecute, s-a vehiculat că Traian Băsescu ar urma să fie operat de urgenţă, iar intervenţia pe care o vor face medicii din străinătate nu putea fi efectuată în România. Alte informații spuneau că fostul preşedinte Traian Băsescu ar mai fi fost internat în spital în ultima perioadă. Săptămâna trecută, Traian Băsescu ar fi mers la Spitalul Militar din București pentru analize medicale.

Traian Băsescu a mai fost operat în Franța la spitalul Charles de Gaulle din Paris, unde a suferit transplant de aortă.

„Eu am făcut o operație în care m-a operat un chirurg foarte tânăr care a ajuns profesor șef de secție. Mi-a înlocuit aorta. O operație pe care nu o putea face nimeni. Nu era român, dar nici francez. Acest profesor, deși foarte tânăr nu a fost cenzurat de sistemul de profesori care este la noi și care nu lasă niciun tânăr să se ridice”, spunea, atunci, Traian Băsescu.

Vezi și Oana Roman spune adevărul despre tatăl său, Petre Roman: ”Atât de mult a furat tata!”

Citește și:

Mesajul Roxanei Ionescu la doi ani de la nuntă. „De la an la an…”

”L-aș duce și la femei”. Ce este dispusă să facă Oana Lis doar pentru a-l vedea pe Viorel Lis cu zâmbetul pe buze