Recent, Mioara Roman Aceasta a suferit o intervenție laparoscopică de înlăturare a colecistului. La scurt timp, a urmat o nouă intervenție: un punctd e grăsime s-a infectat și a trebuit să fie îndepărtat. Acestor probleme medicale recente li se adaugă o formă foarte agresivă a maladiei Parkinson.

Oana Roman s-a sfătuit cu sora sa, Catinca, și au decis ca mama lor să fie internată într-un centru special de îngrijire. Vestea a fost dată acum câteva zile, însă nu toată lumea a primit-o așa cum sperau cele două.

„Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Realitatea e însă alta, explică vedeta. ”Oamenii aceia trăiesc în condiții de 5 zile. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii.

Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă și, după 1-2 săptămâni, va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță, pentru că de 1 an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a dat lămuriri Oana Roman.

Cât despre reacția Mioarei Roman, din spusele fiicei sale, ea e încântată. „E la 10 minute de casa mea. E foarte încântată și îmi zice mereu când o sun că o tratează ca pe o regină. Tot personalul știe cine este mama și spun că sunt impresionați.

Este lux, ca un resort de 5 stele. Am vrut pentru ea să primească îngrijirile cele mai bune. Nu știu exact cum i-au făcut programul, ei fac totul foarte organizat”, a mai spus vedeta.

Vezi și Catinca Roman spune lucrurilor pe nume: ”Petre nu a venit la spital la mama, nu a ajutat-o în niciun fel”

Citește și:

Magda Vasiliu, mesaj emoționant: „Nu mă pot întoarce în România”

Mamă și fiu. Îi recunoști? ”Este rodul rugăciunii din 24 decembrie 1992!”