Oana Roman a fost întrebată recent pe Instagram dacă în aceste momente mai are vreun complex în ceea ce privește aspectul său fizic, având în vedere că a slăbit atât. Replica vedetei a venit prompt: niciodată nu a avut astfel de probleme cu fizicul ei.

Ea a precizat însă că acum se confruntă cu o situație pe care vrea să o remedieze curând. Prin urmare, în toamnă are de gând să facă o operație de abdominoplastie. Partenera de viață a lui Marius Elisei e mai hotărâtă ca oricând să ajungă la această intervenție.

”Eu, complexată n-am fost niciodată. Am o singură problemă pe care vreau să mi-o rezolv, iar pentru asta o să fac în toamnă o abdominoplastie. În rest eu complexe n-am avut”, a spus Oana Roman.

Abdominoplastia reprezintă o operatie ce are ca scop îndepărtarea excesului de piele, dar și de grăsime de la nivelul abdomenului inferior. Această intervenție e recomandată pacienților care nu pot îndepărta grăsimea din zona aceea prin dietă sau exerciții fizice.

În ultimul an, Oana Roman a slăbit enorm, ajungând la cea mai bună formă afișată vreodată. Cel mai probabil motivul pentru care vrea să facă această abdominoplastie e excesul de piele rămas după ce a topit atâtea kilograme.

Oana Roman a fost la un pas de moarte, în urmă cu 7 ani

În urmă cu 7 ani, după ce născut-o pe fiica ei, Oana Roman a fost la un pas să-și piardă viața. A ajuns la urgență cu probleme serioase în urma operației de cezariană.

Vedeta a fost salvată la timp, dar a urmat o perioadă cruntă pentru ea, în care nu a putut să-și vadă fiica mai multe luni, iar micuța Isabela a trebuit să crească doar cu tatăl și bunica.

”Din 2014, ziua de 1 mai are pentru mine o semnificație aparte. Este ziua în care m-am nascut a 2-a oară… pe 1 Mai 2014 , Isa avea 2 luni jumate și, în loc să fiu cu ea acasă, eu ma pregăteam să intru intr-o operație extrem de dificilă, care avea să dureze peste 8 ore. O operație care mi-a salvat viața.

Eram in pragul de muri din cauza unor complicații post-cezariana, netratate la timp și corespunzător de doctorul care efectuase cezariana.”, spunea ea.

Vezi și Oana Roman a slăbit peste 20 de kilograme și urmează să-și facă o operație estetică. Vedeta a spus și ce dietă ține în prezent

Citește și:

Benone Sinulescu, în stare gravă la spital, după ce a fost găsit inconştient în casă

Elena Gheorghe, anunț după 9 ani de mariaj: ”Iubirea noastră…”