”Chiar am fost acuzată că mi-am făcut această operație (micșorarea stomacului – n. red.), dar nu aș recurge la așa ceva având în vedere că era să mor după ce am născut-o pe fiica mea”, a declarat vedeta recent, punând astfel capăt speculațiilor.

„Am avut ambiție și nu am crezut niciodată că voi slabi atât. În perioada pandemiei toată lumea s-a îngrășat, eu am slăbit. Până acum am ținut diete, am slăbit foarte mult, apoi m-am îngrășat la loc.

Am avut o perioadă urâtă după ce s-au despărțit ai mei, m-am supărat și m-am îngrășat. Apoi a fost sarcina. Am slăbit kilogramele luate în timpul sarcinii, dar nu era de ajuns”, povestește vedeta lupta ei cu kilogramele.

Dieta Oanei Roman

”Anul trecut în noiembrie, o prietenă mi-a propus să începem o serie de de proceduri de slăbit la clinica ei din Ploiești. Am făcut și un pariu, mi-a spus că dacă fac tratament și țin dietă, voi avea o mare surpriză. Eu am fost sceptică.

În noiembrie am dat startul acestor proceduri combinate cu o dietă pe care mi-am creat- o singură. Spre exemplu, pe mine mă frustrează foarte tare când știu că nu am voie să mănânc ceva. Am zis așa, am voie orice în cantități mici și mănânc acum orice în cantități mici.

Mi-e poftă de ciocolată, mănânc două pătrățele de ciocolată, mi-e pofta de pâine, mănânc o felie de pâine prăjită. Dimineața beau doar cafea, dacă mi-e foame mănânc un biscuite low carb, iar prima mea masă e după ora 14. Mănânc mult pește, friptură, salate, fructe de mare”, a declarat vedeta.

Procedurile pe care le urmează

”În ceea ce privește tratamentele corporale, am făcut proceduri de remodelare corporală cu mai multe aparate. Am făcut criolipoliză (procedură care îngheață grăsimea), o dată la zece zile lucram pe câte o zonă și am repetat pe toate zonele în două luni.

Am făcut trei ședințe de criolipoliza pe fiecare zonă: 3 ședințe coapse, 3 ședințe picioare. Din păcate, la abdomen nu pot face din cauza problemelor pe care le-am avut, așa că acolo slăbesc mai lent.

Am făcut Velashape 3 pentru celulită și pentru fermitate, dar și masaje.
Cât despre alimentație, pot să spun că mănânc orice am poftă dar în cantități foarte mici. Adică, doar gust, așa cum fac cei care și-au tăiat stomacul”, a declarat Oana Roman pentru Click!.

Acum poartă haine măsura M

Fata fostului politician Petre Roman spune că și-a schimbat întreaga garderobă. Acum încape lejer în haine mici. „Rezultatul a fost așa: pe măsurătoare, eu slăbisem 14 cm solduri, 12 cm în talie, cu procedurile acestea. Adică, în cinci luni am dat jos vreo 12 kg.

Am 42-44 la haine, iar înainte purtam de la 48-50. De la XXL, am ajuns la M. Mă simt foarte bine. Am o senzație foarte frumoasă când văd că mă încap haine de alt gen”, a mai spus Oana.

Vezi și Oana Roman a slăbit spectaculos după despărțirea de Marius Elisei. Cum arată acum: „Fără niciun fel de editare”

Citește și:

Cum arată acum cuplurile din serialele vechi: 19 perechi care nu mai seamănă cu cele de pe ecran

Primele imagini cu Alina– Maria de Roumanie însărcinată. Ce mult i-a crescut burtica