Forme, pe care a început să le expună zilnic, în fața oglinzii. Întâi în outfituri de stradă, cu măscuță asortată, apoi în pijamale sexy, roșii, de satin. E nerăbdătoare să iasă afară, chiar dacă are norocul unei grădini unde florile o îmbie în fiecare dimineață.

Oana Roman, prima fotografie la piscină după ce a slăbit spectaculos! Cum s-a pozat vedeta TVSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Bună dimineață . Ultima zi de izolare. Așa că azi ne răsfățațăm în pijamale. De mâine ușor ușor începem treaba… eu o să încep de luni… mă mai bucur weekend-ul ăsta de vremea frumoasă și de o vizită la oameni de care îmi e tare dor. Voi?”, scria ea joi, înainte de ”marea eliberare”.

Chiar dacă nu toată lumea o aplaudă pentru ținutele afișate, Oana Roman e asumată. E pozitivă și așa vrea să rămână.

De altfel, Oana e un om schimbat. Ea a transmis tuturor un mesaj categoric, încă de la începutul acestui an, mesaj care anunța schimbarea sa de comportament, conduită căreia i-a rămas fidelă.

“V-ați năpustit asupra mea ca șacalii, ați aruncat ură, venin, răutate, jigniri de necitit. V-ați vărsat negrul din suflete, v-ați răzbunat pe mine pentru ce stiu eu ce lipsuri afective sau materiale aveți! Ați arătat cât de mult rău poate zace într-o femeie, unele care sunt mame, bunici, soții.

M-ați călcat în picioare pentru ca am curaj, pentru ca sunt asumată, pentru că nu urlu, nu țip, nu-mi pun poalele în cap, pentru că am coloana vertebrală, stau dreaptă, am cariera muncită din greu de peste 20 ani, pentru că lupt ca să fiu independentă, liberă, și în loc să faceți la fel, din neputință aruncați cu tot ce e mai rău în voi!”, s-a adresat ea atunci celor care au criticat-o și i-au adresat cuvinte grele.

Vezi și Oana Roman, imagini din vacanța petrecută în Italia, în plină epidemie de coronavirus. Vedeta arată din ce în ce mai bine. Devine imposibil de recunoscut!

Citește și: