Vedeta a postat recent o fotografie de la un eveniment la care a participat împreună cu soțul ei. Ținuta ei, una aurie, a fost foarte bine aleasă, punându-i în valoare mai ales picioarele. Fapt observat de fanii ei, care au ținut să o complimenteze.

Oana a ales o tinuta care o avantajeazaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”Oana, arati superb!!!!”, i-s scris cineva, în timp ce altcineva a exclamat: ”Sunteti minunati! Un mare bravo pentru rochie!”. Iar lista aprecierilor a fost cu mult mai lungă, chiar dacă a reușit să se inflitreze și o critică: ”Mătușa și nepotul”.

De-a lungul timpului, vedeta a ținut câteva cure de slăbire, unele cu rezultate frumoase. În anul 2008, Oana Roman a slăbit enorm.

Dar anii au trecut, efectul yo-yo și-a spus cuvântul, iar între timp Oana a născut și o fetiță. În plus, vedeta a avut și ceva probleme de sănătate, așa că nici greutatea nu a mai fost o prioritate.

De ceva vreme, însă, Oana Roman a reușit să slăbească și a prins și curaj legat de alegerea ținutelor.

Din ianuarie, mi-am schimbat stilul de viață. Am început să fac sport, dar nu exagerat, iar regimul alimentar e foarte simplu. Mănânc puțin și des, cam orice, dar în cantități mici. Altfel te frustrezi rău și te chinui psihic.

Fac și proceduri de slăbit, de două-trei ori pe săptămână. Toate acestea, împreună, dau rezultate, a declarat ea.

Vezi și Botez în show bizul autohton! Oana Roman a întors toate privirile cu ținuta ei. ”Așa nu” sau ”așa da”?

Citește și: