Mai mult, după cum singură mărturisește, a ajuns chiar la medic, unde a fost cusută.

“Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare, încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă.

Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. Am un mare bandaj, un bandaj comunist și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”, a povestit Oana Roman într-un Instastory peripețiile prin care a trecut, postând și mai multe imagini cu piciorul bandajat.

oana-roman-accidentata-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

În urmă cu o săptămână, Oana Roman a plecat în vacanță de vis în Egipt, alături de fiica ei, Isabela, și de Vica Blochina. Îl invitase și pe fostul soș, Mariu Elisei, pentru a-i da prilejul fiicei sale să petreacă mai mult timp cu tatăl ei. Din păcate, însă, acesta, implicat într-o altă relație, a refuzat invitația.

Tot în Egipt, vedeta și-a aniversat și ziua de naștere, acesta fiind, de fapt, și pretextul plecării.

Vezi şi reguli de bună purtare în Egipt ca turist, precum şi 10 mâncăruri pe care să le încerci când ești în Egipt!

Astăzi, vedeta urma să se întoarcă în țară, pentru că e ziua mamei ei. Mioara Roman, care suferă de mai multe probleme de sănătate, împlinește 81 de ani.

”Mâine e ziua mamei mele, merg la ea în vizită. Peste o săptămână o aduc acasă”, le spunea Oana fanilor, pe aceeași rețea de socializare.

Mioara Roman se află într-o clinică de lux, unde este tratată pentru afecțiunile sale. Potrivit fetelor sale, nu este vorba despre un azil, așa cum au sugerat unii fani.

Vezi și Oana Roman e depășită de situație. Vedeta a decis că doar un psiholog o poate ajuta

Citește și:

Gabriela Cristea: „În orice familie există momente mai bune și momente mai puțin bune”

Diana Dumitrescu: ”Fără filtru, fără editare, machiată, ridată… 37 de ani! Asta e realitatea mea!”