Mai mult, după cum singură mărturisește, a ajuns chiar la medic, unde a fost cusută.

“Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare, încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă.

Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. Am un mare bandaj, un bandaj comunist și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”, a povestit Oana Roman într-un Instastory peripețiile prin care a trecut, postând și mai multe imagini cu piciorul bandajat.

oana-roman-accidentata-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

În urmă cu o săptămână, Oana Roman a plecat în vacanță de vis în Egipt, alături de fiica ei, Isabela, și de Vica Blochina. Îl invitase și pe fostul soș, Mariu Elisei, pentru a-i da prilejul fiicei sale să petreacă mai mult timp cu tatăl ei. Din păcate, însă, acesta, implicat într-o altă relație, a refuzat invitația.

Tot în Egipt, vedeta și-a aniversat și ziua de naștere, acesta fiind, de fapt, și pretextul plecării.

Astăzi, vedeta urma să se întoarcă în țară, pentru că e ziua mamei ei. Mioara Roman, care suferă de mai multe probleme de sănătate, împlinește 81 de ani.

”Mâine e ziua mamei mele, merg la ea în vizită. Peste o săptămână o aduc acasă”, le spunea Oana fanilor, pe aceeași rețea de socializare.

Mioara Roman se află într-o clinică de lux, unde este tratată pentru afecțiunile sale. Potrivit fetelor sale, nu este vorba despre un azil, așa cum au sugerat unii fani.

Vezi și Oana Roman e depășită de situație. Vedeta a decis că doar un psiholog o poate ajuta

Citește și:

Gabriela Cristea: „În orice familie există momente mai bune și momente mai puțin bune”

Diana Dumitrescu: ”Fără filtru, fără editare, machiată, ridată… 37 de ani! Asta e realitatea mea!”