Problemele par să se țină scai de Oana Roman. După dezvăluirile grele pe care le-a făcut în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” despre starea de sănătatea a mamei sale , dar și despre despărțirea de Marius Elisei, acum fiica celor doi a ajuns din nou pe mâna medicilor.

Vedeta a povestit pe rețelele de socializare ce a pățit fiica ei și cu ce probleme se confruntă, oferind detalii mămicilor care o urmăresc, lucru care ar putea să le fie de ajutor dacă ajung într-o asemenea situație.

Isabela are probleme la stomac, iar ultimele două zile a tot făcut febră mare și a avut frisoane, fapt pentru care fosta prezentatoare a ajuns cu ea la spital.

”Am lipsit motivat pentru că Isa nu se simte bine. Când am ajuns acasă, Isa a făcut febră și nu am știut de ce. A continuat să facă febră și azi noapte și astăzi, așa că a mers la spital cu tatăl ei, pentru că ultima dată am mers eu cu ea și oricum nu puteam merge amândoi.

I-au făcut niște analize, se pare că este ceva la stomăcel, nu știm exact încă ce, nu i-au ieșit toate analizele, este sub tratament. Sperăm să fie mai bine”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram, scuzându-se astfel în fața fanilor pentru că nu a interacționat deloc cu ei, așa cum i-a obișnuit de ani buni, dar situația a impus o pauză pe rețelele de socializare.

Citește și:

Viața ei se va schimba în 2021: ”Anul acesta mă mărit”

Cine este Faimosul de la “Survivor România”, tatuat din cap până-n picioare. A fost abandonat de părinți și a crescut la orfelinat