Deși a avut o perioadă extrem de plină, și tristă, ea participând ieri la comemorarea lui Stephen Pelger, vedeta și-a găsit timp să transmită un mesaj cu aceste ocazii. A lansat în același timp și un mesaj cu subînțeles către fostul ei soț.

Cumva, aceasta dă de înțeles că ar fi dispusă să o ia de la zero cu tatăl fetiței sale.

Oana Roman și Marius Elisei își uneau destinele în fața Domnului, acum fix nouă ani. De atunci, relația lor a avut multe încercări, ajungând la divorț, împăcări și iar despărțiri.

În ziua în care s-au împlinit 9 ani de la nunta lor, vedeta vorbește cu nostalgie despre căsnicia cu tatăl fiicei sale, Marius Elisei, dar și despre o posibilă împăcare:

„15 iunie 2014. 9 ani de la botezul Isabelei și nunta mea. Câte am trăit între timp. Câte bucurii, dar și cât greu. Am înfruntat multe și grele. Ne-am uzat și am obosit de multe ori. Și ne-am pierdut undeva pe drum. S-a rupt ceva și nu am reușit sa reparăm.

Isa este o minune de copil și bucuria de fiecare clipă a vieții noastre. Nu pot decât sa fiu recunoscătoare și sa ma rog sa fim sănătoși cu toții. Restul se va repara sau nu.

Dumnezeu știe ca am luptat și mi-am dorit sa se poată merge mai departe. Poate ne va lumina mintea și ne va ajuta să ajungem înapoi la zero și să o luăm de la capăt. Vom vedea. Până atunci eu mulțumesc pentru tot. Și bune și rele, toate vin cu un scop”; a scris Oana Roman în dreptul imaginilor de la nunta cu Marius Elisei, dar și a celor în care o ține pe Isa bebeluș în brațe.

9-ani-de-la-botez-si-nuntaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

”Azi a fost o zi tristă, dar acum 9 ani a fost o zi veselă, ziua în care am botezat-o pe Isa și am făcut nunta. După 9 ani… Isa e mare și eu singură, doar cu ea. Și e trist. Recunosc”, e un alt mesaj transmis de Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei nu mai sunt împreună de ceva timp, deși în ultima perioadă, spre surprinderea publicului, cei doi păreau că se înțeleg și că au depășit orice greutate. Deși fata lor ar da, probabil, orice să-i vadă iar împreună, Oana Roman și Marius Elisei nu fac deocamdată acest pas.

Isa a terminat clasa a II-a

Despărțirea celor doi s-a produs la nici un an de la împăcarea de după divorț și a afectat-o extrem de tare pe Isa, care și-a dorit să meargă la psiholog.

Între timp, viața merge înainte, iar Isa a terminat deja clasa a II-a. Mama ei a mers cu ea la serbarea de sfârșit de an, de unde le-a transmis fanilor că fata ei e cea mai înaltă din clasă.

Vezi și Oana Roman, declarații neașteptate la câteva luni de la despărțirea de Marius Elisei. Ce spune vedeta despre tatăl copilului ei

Citește și:

Monica Tatoiu, despre fiul ei, care nu crede în Dumnezeu: „Este cinic de nu se poate. E singura mea greșeală pe care nu știu să o repar”

Cine e iubitul Andreei Bălan. E sportiv, este cu 9 ani mai mic și nu își mai ascund relația: „Să crezi întotdeauna în magie”