Oanei Radu îi merge din plin. Acum arată senzațional, și-a lansat mai multe meldoii, iar acum va deveni și prezentatoare TV. Ea va prezenta emisiunea „Star Chef”,  de la Antena Stars, alături de Nicolai Tand, unul dintre cei mai populari chefi din România.

”Am o colegă nouă care vine cu un suflu nou. Eu și Oana ne cunoșteam de ceva vreme, am avut-o invitată de-a lungul timpului, dar uite că niciodată nu știi ce turnură iau lucrurile”, spune Nicolai Tand despre noua lui colegă.

Oana Radu a slăbit 60 de kilograme în șase luni fără operație și sport, dar reușește să-și mențină greutatea. Iată la ce trucuri apeleazăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Fanii Oanei Radu o vor putea vedea  în fiecare weekend, începând cu ediţia de Paşte a emisiunii „Star Chef”. Toată lumea îi cunoaște talentul muzical, dar, pentru prima dată, va demonstra cum se descurcă și în bucătărie, sub atenta îndrumare a lui Nicolai Tand. Artista mărturisește că este entuziasmată și, în același timp, emoționată:  ”Sunt foarte fericită, fiindcă îmi văd visul cu ochii. Sunt o persoană comunicativă și mi-am dorit să ajung în casele și în sufletele oamenilor și sper că voi reuși să le aduc bucurie și zâmbete. Sunt foarte emoționată!”, a declarat artista.

Citește și: Manuela Hărăbor a împlinit 50 de ani! Frumoasa actriță şi fiul ei trăiesc o adevărată dramă de ani de zile

Nu a avut bani de operație

Legat de noua ei siluetă, frumoasa cântăreață a recunoscut că nu s-a operat și nici nu a apelat la trucuri costisitoare, cum ar fi tratamente de remodelare corporale pentru a slăbi, ci a urmat dieta Dukan, bazată pe proteine și legume, deși recunoaște că s-a gândit să-și facă o operație de micșorare  de stomac, însă nu avea bani.

„Mulți oameni nu m-au crezut, dar nu am avut bani să mă operez, oameni buni, pentru că pe mine mama mă crește singură de la trei săptămâni și tot ce am făcut până acum am făcut singură doar cu ajutorul ei și cu ajutorul bunicii mele. Dieta Dukan face bine și face și rău. Mi-a fost frică la început să țin această dietă, dar de aceea mi-am făcut analizele periodic, adică aproape lunar sau la două luni, pentru că mi-am dorit să slăbesc, dar nu să mor. Nu puteam să rămân grasă, am fost disperată, poate trebuia să merg la un nutriționist”, a declarat Oana în emisiunea „Răi Da’ Buni”.

Citește și: Ştefan Bănică jr a ajuns de urgenţă la spital! Primele declarații ale medicilor

Oana Radu recunoaște că toată viața va fi la dietă

„M-am gândit să îmi vând casa să mă operez, să îmi fac operaţie de micşorare de stomac. Am decis să nu fac asta şi să o iau pe calea mai grea. Să slăbesc prin regim şi chestii de genul ăsta”, a spus artista chiar în emisiunea lui Mihai Morar. “Motivaţia mea a fost muzica. Dumnezeu o să îmi vadă sacrificiul şi o să îmi dea tot ce îmi doresc. Niciodată în viaţa asta nu m-am gândit că o să slăbesc pentru mine, ci pentru faptul că voiam să cânt”, a mai declarat aceasta.

„Dimineața mâncam patru sandvișuri, două pizza pe zi, shaorma, cartofi prăjiți, cornuri cu ciocolată și chipsuri”, a mărturisit Oana.

Oana a recunoscut că are grijă în continuare de dieta ei și dacă se întâmplă să mai pună un kilogram, două pe ea, mai ține dieta câte o săptămână-două. ”Toată viața voi fi la dietă, sunt predispusă la îngrășare. Am acceptat lucrul acesta”, a spus vedeta la Neatza.

Cântăreața susține că pentru a avea rezultate într-o dietă trebuie respectate cinci reguli esențiale.

 

Trebuie schimbată alimentația

 

Se renunță complet la făinoase albe, prăjeli, grăsimi,  la zahăr, adică dulciuri, sucuri și tot ce conține zahăr.

 

După ora 18.00 nu se mai mănâncă nimic

„Ultima mea masă este la ora 17.00. Este o regulă foarte importantă, care pe mine m-a ajutat foarte tare să-mi mențin greutatea”, spune Oana

 

Nu există ziua în care poți mânca orice

În nicio dietă nu ar trebuie să existe noțiunea de „cheat day”, adică în care îți este permis orice. Aceasta zi se poate accepta doar dacă ai ajuns la greutatea dorită si din 7 zile , tu ții șase zile dietă. „În momentul în care slăbești, ai nevoie de cât mai puține calorii. Dacă tu toată săptămâna te chinui și faci eforturi pentru a scăpa de kilogramele în plus, duminica sau în ziua în care tu vrei să faci cheat day-ul ai pus cam tot, din păcate, pentru că organismul tău asimilează dublu sau triplu”, mai spune Oana.

Sportul are o foarte mare importanță în dietă

„E adevărat că într-o dietă este foarte importantă alimentația, însă contează foarte mult și sportul. Dacă sunteți la fel de grăsuți sau grăsuțe cum am fost și eu, pielea voastră se va lăsa și veți ajunge ajunge în situația mea să fiți nevoiți să vă operați burta, brațele și picioarele. Eu nu am făcut suficient sport în timpul dietei, mai ales că am ținut una care m-a făcut să slăbesc rapid. Nu am avut în jurul meu persoane care să mă informeze în sensul. Însă, eu vă sfătuiesc să vă țineți tare de sport și dacă vă permiteți să faceți tratamente de remodelare corporală, eu însă nu mi-am permis în timpul dietei”, declară artistă.

 

Nu se asociază niciodată carbohidrații cu proteine

„Eu mănânc din când în când orez sau paste de orez, dar este foarte important să nu asociem carbohidrații cu proteine.  Dacă vreți să aveți rezultate în dietă, trebuie să renunțați ori la proteină, ori la carbohidrați. Eu nu pot renunțat la carne, așa că am ales proteină”, spune Oana.

 

Citește și: