În platoul „Xtra Night Show”, Oana Radu i-a făcut o declarație emoționantă iubitului ei. A cântat o melodie pe care el a îndrăgit-o, piesă intitulată „Noi noaptea”, pe care artista a lansat-o cu videoclip, după moartea lui.

Oana Radu a slăbit 30 de kilograme după moartea iubitului ei. Cum arată acum și ce spune despre clipele cumplite prin care a trecutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

La trei luni de la moartea iubitului ei, artista s-a mutat din apartamentul în care stătea cu Alin, pentru că nu mai putea să locuiască acolo fără el..

„A fost cumplit de greu să mă duc acolo, unde construisem ceva cu acest om. Am lăsat tot, mobila, şi m-am mutat într-un apartament gol şi nici nu am avut bani să cumpăr ceva în el. Nu am mai putut să mai cânt şi am anulat foarte multe evenimente. A trebuit să dau foarte mulţi bani înapoi. Oamenii m-au acuzat că nu am plâns şi nu m-am tăvălit pe jos la înmormântare. Am luat foarte multe calmante atunci ca să rezist. În fiecare marţi îmi amintesc de asta”, a declarat Oana Radu, la Xtra Night Show.

Oana Radu vrea să mai slăbească 20 de kilograme

De asemenea, Oana Radu a negat zvonurile potrivit cărora ea ar avea o relație amoroasă cu Cătălin Dobrescu, care îi este prieten.

„Au fost nişte poze pe care le-am postat pur şi simplu. Nu fac nimic din ceea ce el nu şi-ar dori pentru mine. Sunt un om liber, când voi avea un anunţ de făcut, îl voi face. Pe Cătălin îl ştiu de mulţi ani şi suntem prieteni buni”, a mai spus Oana Radu potrivit sursei citate.

Oana a povestit și despre iubitul ei, Alin, precizând că a sperat până în ultima clipă că își va reveni.  Agresorul a fost prins, însă  Oana Radu a spus că nu ar vrea să moară, ci doar să facă închisoare pentru crimă.

„Nu știu dacă îl urmărea de mult timp sau nu (individul care l-a atacat pe iubitul ei, n.r.). Mi-e foarte greu să vorbesc despre subiectul acesta. Mama lui era sus în apartament, a auzit o explozie în scara blocului, a coborât și l-a văzut și cam asta e. A încercat să-l stingă, dar nu s-a putut. 25 de zile noi am sperat că va fi OK. Însă nu s-a întâmplat așa”, a mai spus Oana.

În perioada în care Alin a stat internat în spital, Oana a avut probleme cu banii, au ajutat-o nişte prieteni. Iubitul ei a stat internat timp de 25 de zile. Ea anulat toate concertele în perioada aceea şi a trebuit să dea bani înapoi oamenilor.

Pe 7 septembrie, când a murit iubitul ei, Oana a avut concert şi s-a dus, pentru că avea nevoie de bani.

De atunci, fosta concurentă de la Vocea României a decis să-și ia viața de la capăt și să facă tot ce =i stă în putință ca să se simtă bine în pielea ei. Pentur c în ultimii 4 ani s-a îngrășat din nou și a ajuns la 104 kilograme, ea a început o nouă dietă și s-a apucat serios de sport, iar rezultatele deja au început să se vadă. A slăbit deja  30 de kilograme în 50 de zile, dar mai are de dat 20 ca să revină la silueta de acum câțiva ani.

„Mai am de slăbit 20 de kilograme, dar vreau să fac asta pentru mine și viața mea”, a spus ea.

Citește și: