La doar câteva luni dupăc e a fost cerută în căsătorie, Oana Radu face azi pasul cel mareAceasta a anunțat pe pagina ei de socializare că va spune DA în fața ofițerului de stare civilă.

Artista și-a ținut fanii în suspans, și după ce a publicat mai multe clipuri video din mașină, îmbrăcată foarte elegant, într-o ținută albă și având un machiaj cu totul diferit față de cum ne-a obișnuit, spre finalul clipului video aceasta a anunțat că va spune cel mai important DA din viața sa.

Oana-Radu-s-a-maritat-cu-antrenorul-ei-de-fitnessSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

”Azi mă mărit”, a anunțat Oana Radu pe pagina ei de Instagram!

Oana a mărturisit că azi va merge la starea civilă, dar petrecera va avea loc zilele următoare, iar pentru marele eveniment a pregătit patru ținute.

„Cununia civilă este într-o zi și petrecerea în altă zi. (…) La restaurant o să simulăm o ceremonie de căsătorie civilă pentur că nu am putut să aducem acolo niciun ofițer de la starea civilă. O să am patru ținute. Una la cununia civilă reală, una pentru cununia civilă simulată și două pentru petrecerea de la restaurant”, a declarat Oana.

Azi e cea mai fericită zi din viața ei, dar în urmă cu un an, Oana Radu a trecut printr-o perioadă grea deoarece fostul său iubit a decedat după ce a fost incendiat. La scurt timp vedeta și-a refăcut viața, iar peste câteva luni deja a fost cerută și de soție!

”Dragilor, vreau să vă spun ceva, dar nu ştiu cum să încep. Mai ţineţi minte că am postat eu un inel pe care mi-l doream foarte mult? Atunci vă spuneam că dacă vreodată voi fi cerută în căsătorie, cu inelul ăla voi fi cerută. Şi story-ul acesta nu este degeaba că uitaţi-vă ce am pe deget. Dacă vă întrebaţi de ce îl am pe deget, nu mi l-am luat singură. Da, am fost cerută în căsătorie. Nu-mi vine să cred cât sunt de fericită. Cătălin m-a cerut în căsătorie şi am spus da”, a spus Oana Radu pe Instagram în acel moment.

Citește și:

Delia a arătat fanilor casa ei de lux, dar aceștia au râs în hohote. Ce zace pe patul vedetei

Ştiai că Nicole Cherry are o soră care îi seamănă perfect? Toată lumea crede că sunt gemene! Cu ce se ocupă aceasta