Fosta concurentă de la Bravo ai stil a mărturisit că este la un pas de a ajunge pe masa de operație. Ea suferă de litiază biliară (pietre la fiere).

În ultimii ani, Oana Radu a reușit să slăbească peste 60 de kg, însă acest lucru are urmări. Din nefericire, artista plătește dur prețul dietelor pe care le-a ținut.

Oana Radu, diagnostic crunt din partea medicilor

Ea a dezvăluit că dieta Dukan i-a afectat serios sănătatea, iar acum urmează să fie supusă unei colecistectomii. Oana Radu a povestit pe Instagram care a fost diagnosticul dat de medici.

”La mulți ani, frumoșilor! La mulți ani, frumoaselor! Sunt sigură că vreți să știți cum mi-am petrecut această minunată zi de Dragobete. (…). Am avut un control medical în legătură cu pietrele la fiere, nu vă speriați, totul este în regulă. Momentan, nu ne mișcăm în nicio direcție.

Dacă aveți și voi, nu știu, recomandări de medici în București, dacă ați trecut prin asta, chiar vă rog să-mi lăsați un mesaj, pentru că m-ar ajuta foarte, foarte mult.

Eu am descoperit că acestea ar fi apărut în perioada în care am ținut dieta Dukan, deci, din cauza dietei Dukan. Din câte am înțeles, trebuie să scot fierea, chestie care nu mă încântă prea tare”, a spus vedeta pe Instagram Stories.

Vezi și Oana Radu e transformată total! Cum arăta la 75 de kilograme și cum arată la 57: ”Haterii vor spune ca e photoshop”

Citește și:

Diana Enache, despre divorțul părinților săi. Ce spune despre Iuliana Marciuc

O recunoști? E una dintre cele mai mari actrițe ale lumii și și-a păstrat frumusețea și la 53 de ani!