Mai mult decât atât, vedeta este hotărâtă să apeleze de multe ori la bisturiu, căci a vorbit despre mai multe intervenții estetice pe care urmează să și le facă.

Oana Radu este fără doar și poate una dintre vedetele care a șocat pe toată lumea atunci când imaginea sa s-a transformat radical: de la femeia cu forme la una slabă și invers. Acum a reușit performanța de a ajunge să cântărească nu mai puțin de 57 de kilograme. Niciodată nu a fost mai slabă de atât, mărturisește chiar ea.

artista-poarta-haine-modelatoareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Și pentru că mereu vorbește deschis despre acest subiect, fanele sale fiind dornice să știe totul, de la sportul pe care-l face diva la dieta pe care o urmează și chiar hainele modelatore care o ajută, acum cântăreața le-a mai mărturisit un lucru destul de intim.

A slăbit, dar tot nu e mulțumită

Soția lui Cătălin Dobrescu a recunosc pe Instagram, îrintr-o sesiune de întreări și răspunsuri, că urmează, în viitorul apropiat, să se lase pe mâna medicilor esteticieni. Vedeta subliniază faptul că are nevoie de câteva intervenții după ce a slăbit zeci de kilograme și că nu este totul un moft. Se pare că pierderea în greutate a lăsat urme pe corpul Oanei Radu, iar pentru a se simți bine cu ea, în curând, specialiștii o vor supune câtorva ”retușuri”.

”Acum sunt cea mai slabă din viața mea, am 57 de kilograme. Urmează să-mi fac anumite intervenții pentru piele, pentru că am slăit foarte multe zeci de kilograme”, a spus Oana Radu pe pagina sa de Instagram.

Însă, destăinuirile cântăreței nu s-au terminat aici, căci, deși spune că datul kilogramelor jos a lăsat-o cu urme, ea încă nu este mulțumită de cât îi arată cântarul.

Așadar, pentru viitorul apropiat, Oana Radu preconizează pierderea a încă nu mai puțin de șapte kilograme, căci își dorește să ajungă și să se mențină la 50 de kilograme, acest fiind idealul ei, după ce s-a lăudat cu faptul că aproape măsoară 90-60-90.

”Și da, mai am de gând să slăbesc încă vreo trei kilograme și gata, intrăm pe menținere. O să mai slăbesc până la 54 de kilograme, mă voi menține acolo o lună sau două și după îi dau până la 50”, le-a mai împărtășit artista fanelor sale dornice să știe totul despre ea și silueta ei în continuă schimbare.

Vezi și Oana Radu, probleme de sănătate mari din cauza dietei pe care a ținut-o, una foarte populară. Va ajunge pe masa de operație

Citește și:

Minodora, hărțuită sexual de Tavi Colen! A vrut să-l dea în juedecată pentru tentativă de viol. Alin Oprea a recunoscut: ”Am intervenit eu și am reușit cu greu să aplanez”

Mickey Rourke este de nerecunoscut. Are chipul distrus de operații estetice