După multe momente de gândire, fosta concurentă de la „Vocea României” a decis să își schimbe silicoanele. Solista și-a făcut o mărire de bust în urmă cu mulți ani, lucru pe care nu l-a ascuns niciodată.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” susține că intervenția pe care o va suporta nu este un moft. Vechea operație și felul în care arată sânii săi în prezent au ajuns să o complexeze.

Vedeta nu a oferit, însă, detalii despre măsura aleasă sau data când va avea loc intervenția, spunându-le internauților că va fi foarte curând. „Foarte curând (o să mă operez – n. red.).

Mai curând decât credeți urmează această intervenție. (…) Apropo de operație, că m-ați întrebat, fix acum mă îndrept către medicul care mă va opera și o să vorbim puțin cu el despre ce presupune intervenția mea, despre faptul că nu e un moft, despre faptul că nu e o chestie doar estetică și că este ceva ce mă complexează, ceva ce e greu de trăit cu”, a spus Oana Radu la InstaStory.

Vezi și Oana Radu, probleme de sănătate mari din cauza dietei pe care a ținut-o, una foarte populară. Va ajunge pe masa de operație

Citește și:

Prințul Harry va participa la înmormântare, dar nu va fi tratat ca un membru al familiei regale

Și-a făcut implant de sprâncene, iar acum are o problemă și mai mare. Cu ce se confruntă Bianca Drăgușanu