“Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viața! Vă mulțumim tuturor pentru toate mesajele și încurajările“, a anunțat Oana Radu.

În urmă cu mai bine de trei săptămâni, iubitul Oanei Radu, cu care se pregătea de nuntă, a fost incendiat de un individ, la Craiova.  Pentru că starea lui era destul de gravă, acesta a fost dus cu ambulanța la spitalul Floreasca din București, cu arsuri pe o suprafață mare din corp, amputându-i chiar și un picior.

Oana Radu s-a rugat zilnic și a sperat până în ultima clipă că iubitul ei, Suflea Mihai Alin,  se va însănătoși și va reuși să treacă peste această cumpănă. Din păcate,  Alin s-a stins din viață azi-dimineață, destinul lui fiind frânt la doar 32 de ani. „Este tragic. Trăiesc cea mai grea prioadă din viaţa mea. Nu cred că va exista vreodată ceva mai greu de atât. Trăiesc o tragedie, un coşmar. Se pare că îi vor amputa un membru inferior. Nu mă interesază, vreau doar să trăiască, să fie bine. El este la spitalul Floreasca, este îngrijit foarte bine. Când spuneţi o rugăciune, vă rog să spuneţi şi pentru el. Îmi doresc doar să-şi revină şi să vină acasă pentru că mereu m-a susţinut”, spunea Oana Radu, în urmă cu câteva zile, sperând până în ultima clipă că iubitul ei își va reveni

 

Craioveanul care l-a incendiat pe iubitul Oanei Radu a fost arestat preventiv imediat după ce a comis această faptă. Magistrații Tribunalului Dolj au emis mandat de arestare pentru o perioadă de 30 zile, fiind acuzat atunci de tentativă de omor. Încadrarea acestuia va fi schimbată, fiind acuzat acum de omor! „Catârul”, așa cum i se spune atacatorului, a aruncat pe scara unui bloc benzină după care a aprins-o cu o brichetă nu a motivat gestul său în fața anchetatorilor, însă acesta e recunoscut cu afecțiuni psihice.