Însă, aceasta și-a găsit repede alinate în brațele unui alt bărbat. Este vorba despre instructorul ei de fitness, la care a apelat să o ajute să scape de kilogramele în plus. Oana pare foarte fericită alături de Cătălin, iar recent a trecut printr-o printr-o transformare uluitoare.

 

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

În ultima perioadă, Oana s-a schimbat total. A reușit să dobândească o siluetă de invidiat, care îi permite acum să poarte orice, chiar și fuste scurte.

„Prima oară când port fustă scurtă”, a scris cântăreața în dreptul fotografiei care a strâns peste 7.000 de like-uri.

Fanii au părut încântați și de noul look al vedetei. În fotografie, Oana apare blondă și cu părul până la umeri și ondulat.

 

Fanii au reacționat imediat și au felicitat-o pentru felul în care arată și pentru silueta ei de invidiat, însă au fost și alții care au criticat-o că a exagerat cu machiajul, comparând-o cu Bianca Drăgușanu.

„Arăți bine dar nu imi place cum arati la fata parca faci reclama la filmele horror !!” „Bianca Drăgușanu sau cn e aici că toate sunt calapod, nu le mai distingi”, „Machiajul e horror. De ce nu poți alege naturaletea? Ești așa frumoasă fara masca aia!”, „Parca nu esti tu !Fa ceva cu fata ca nu iti sta bine! La corp esti super!”, au fost câteva dintre comentarile fanilor.