Vedeta a postat fotografia, de-a dreptul înfricoșătoare, pe InstaStory, fătă prea multe explicații. Le-a spus fanilor doar atât: „Mă fac bine”.

Cei care o urmăresc în mediul online știu că solista are niște probleme cu coardele vocale. Într-o postare recentă, ea a explicat cu ce probleme se confruntă. Acestea nu sunt deloc noi, ci țin deja de câțiva ani, ceea ce face situația și mai complicată.

„Am venit la Paris la un doctor foarte, foarte bun, care sper să mă ajute să descoper care este motivul răgușelilor mele, pentru că eu nu am nimic la corzile vocale, gâtul meu nu are nimic și cu toatea astea eu nu îmi pot folosi vocea.

Răgușesc foarte tare, îmi pierd vocea foarte tare și trebuie să aflăm de unde vine chestia asta.

De vreo patru ani durează fenomenul, aveam momente în care mă simțeam super bine, momente în care mă simțeam ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, m-am lăsat și de fumat, dar în perioada aia eram și mai răgușită și în general nu fac chestii care să îmi dăuneze: nu mănânc biscuțăi, sărățele și alte chestii care să mă irite, nu beau foarte rece, nu beau foarte accidulat.

Sper să vină cu o soluție și să-mi zică ceva, că nu mai pot”, anunța Oana Radu pe Instagram, în urmă cu ceva timp. 

Fotografia de acum arată că vedeta e deja în tratament, așa că nu putem decât să îi ținem pumnii să-și resolve problema.

Vezi și Oana Radu, pe mâna medicilor esteticieni după ce a slăbit peste 40 de kilograme: ”Îmi fac anumite intervenții”. Cât cântărește acum și ce măsuri are

Citește și:

Mezinul Mirelei Vaida a împlinit 3 ani! De ce Ciuci, crescut în pandemie, nu a avut parte de petrecere nici anul acesta

Simona Gherghe, sfaturi utile pentru mămici: Despre pamperși, renunțarea la suzetă și gelozia dintre frați. Mai face un copil?