Fosta concurentă de la „Vocea României” se bucură de succes pe linie. A slăbit spectaculos și afișează un trup de invidiat, și-a găsit fericirea în brațele antrenorului ei de fitness cu care s-a căsătorit recent, și apare în emisiunea „Bravo, ai stil”, de la Kanal D.

Vedeta a pus o imagine cu ea pe platoul de filmare și a declarat mândră că în sfârșit, va apărea pentru prima dată la TV în fustă scurtă, pentru că noua siluetă îi permite.

Oana-RaduuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Prima dată la TV în fustă scurtă și tricou! Prima dată în viața mea”, a scris Oana.

Însă, apariția ei în show-ul de modă și complortamentul ei le-a lăsat un gust amar telespectatorilor, care au criticat-o dur pentru atitudinea ei.

Aceștia sunt de părere că nu a scăpat doar de kilogramele în plus, ci și de bunătate și bun simț.

„Nu mai ești plina în kilograme, dar ai devenit plină de tine! Urât comporament, vocabular, mimică și tot ce ține de deminitatea unei femei vis-a-vis de altă persoană ( colega de competiție ) ! Urmărind această emisiune, am văzut o altă față a ta. Eu cea care te apreciam, în chipul și corpul acela grasuț se ascundea un burete de ură, frustrare, aroganță, iar acum împroști veninul în cine prinzi!”, „Erai mai bună când erai durdulică !!!! ”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Citește și:

Nicoleta Luciu și-a făcut o nouă schimbare de look și e de nerecunoscut

Marius Tucă, diagnosticat cu Covid-19. Primele declarații ale jurnalistului