Deși testele rapide nu arătau, săptămâna trecută, că s-ar fi infectat, toate ieșind negative, actrița a dat dovadă de responsabilitate și și-a suspendat un spectacol, pentru a nu risca să-și pună în pericol colegii.

Vaccinată cu ambele doze

„Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămâna am luat hotararea sa ma autoizolez după ce am intrat in contact cu o persoana suspecta a fi pozitivă Covid19. Mi am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presa a scris: “Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat”

Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabila! Reacția presei, da… mi se pare incredibilă!

E o decizie pentru care ma aplaud din tot sufletul! Mi-am făcut teste rapide rezultat NEGATIV. Astăzi am primit rezultatul PCR – POZITIV.

Mi-aș fi pus în pericol colegii și pe cei cu care as fi intrat în contact.
Traversez o formă ușoară. Nu vreau sa ma gândesc cum mi ar fi fost fără vaccin!”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

Actrița spune că este vaccinată și e convinsă că numai datorită vaccinului a făcut doar o formă ușoară a bolii.

„Voi rămâne in izolarea impusă de lege. Aveți grija de voi și de cei de lângă voi! Sanatate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat”, a încheiat Oana Pellea relatarea sa.

Vezi și Viorica de la Clejani a povestit în lacrimi prin ce a trecut după ce s-a infectat cu COVID-19: „Am avut plămânul drept 30% afectat…”

Citește și:

O celebră și foarte iubită cântăreață din România a ajuns să cântărească doar 36 de kilograme!

Ce-a fost în stare să facă Kamara din dragoste pentru băiatul său: ”M-a durut, doar că eu mi-am dat seama că nu pot trăi cu un picior în trecut și unul în viitor”