„Îmi iubesc tara dar nu mi iubesc guvernantii. Pacat de tara asta frumoasa. Consider ca traim un moment profund nefast pentru Romania.

Am sperat intr o Romanie democratica, civilizata, europeana. Am fost dezamagita, tradata, mintita. Votul meu a fost dat raului celui mai mic…

Votul meu a fost tradat si batjocorit de care domnul Iohannis si de catre cei de la Putere. Speranta mea a obosit. Speranta mea si a altora…

De 31 de ani …de TREIZECI SI UNU DE ANI am tot sperat, militat pentru democratie…se pare ca degeaba…

Ma retrag in profesia mea. In cartile mele…in tara din inima mea ( care se numeste tot Romania)…in visul meu ca intr o zi … acest Pamant superb numit Romania…va avea conducatori care vor iubi aceasta Tara.

M-am saturat sa vad oameni marunti care se lupta penibil pentru Putere calcand in picioare o tara obosita, mintita, furata, bolnava, tradata,epuizata.

Mai bine incerc sa fac bine( atat cat pot) in jurul meu, prin profesia mea, prin existenta mea umila, si …atat.Tot ce am afirmat aici contine multa durere, cinste, tristete si mult-mult dezgust.

Sper ca cei care mai au energie, forta si mai ales constiinta sa se lupte incontinuare pentru o ROMANIE democratica si demna, o Romanie cu legi si oameni drepti.Mi as fi dorit sa mai am resurse de speranta.. Ma obsedeaza imaginea cu cadavrul abandonat al Romaniei sfasiat de hiene hulpave”, a scris Oana Pellea.

Mesajul vedetea a strâns peste 3000 de aprecieri și aproape 600 de distribuiri în doar 3 ore de la publicare.

Citește și: Cele mai rele scenarii cu privire la starea de sănătate a prințesei Charlene de Monaco s-au adeverit. Anunțul făcut de palat

XO mai recunoști? Avea doar 19 ani când seducea România cu rolul ei din celebra telenovelă „Sclava Isaura”