La începutul anului abia își confirmau povestea de iubire, iar acum iată că au strâns o mulțime de amintiri și de momente romantice, împreună. Oana Moșneagu și Vlad Gherman au cucerit Internetul cu sinceritatea cu care își etalează povestea de dragoste.

Oana Moșneagu a împlinit 32 de ani

Duminică, 7 august, de ziua de naștere a Oanei, Vlad a selectat un calup cu 10 poze nemaivăzute până acum, pe care le-a publicat pe Instagram, alături de un mesaj duios. Nu orice fel de poze, ci unele pe care el i le-a făcut Oanei, și în care a surprins latura copilăroasă a actriței din „Adela”, dar și momentele lor casnice, intime.

„Astăzi este despre ea, iar pozele sunt despre anumite momente care nu pot fi descrise în cuvinte! Să fii fericită, sănătoasă, împlinită pe toate planurile și să nu uiți niciodată să te bucuri întotdeauna de fiecare clipă așa cum ai făcut-o și până acum! Ce bine că ești, ce mirare că sunt!”, a scris Vlad Gherman, pe Instagram.

oana-mosneagu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după o relație de aproape 10 ani 

Vlad Gherman a trecut printr-o perioadă grea după despărțirea de Cristina Ciobănașu, cea care i-a fost alături aproape un deceniu. Vlad și Cristina s-au despărțit la începutul anului 2021, iar actorul a dezvăluit că a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a putea depăși această traumă. Cristina Ciobănașu și-a refăcut și ea viața și are o relație cu Alexandru Mureșan, de profesie medic stomatolog.

În serialul „Adela”, de la Antena 1, Oana Moșneagu o interpretează pe malefica Andreea Achim, iar Vlad Gherman îl joacă pe Călin. Oana a mai apărut în serialul „Fructul oprit”, în filmul „Faci sau taci”, în piese de teatru, dar și în diverse reclame. Vlad Gherman a fîcut parte din proiectul LaLaBand, dar și din serialul „Pariu cu viața”.

Citește și: Interviu EXCLUSIV Oana Moșneagu: ”E atât de greu să ne permitem să fim vulnerabili după ce am fost răniți…”

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu au dezvăluit de când formează, de fapt, un cuplu. Iată ce diferență de vârstă există între ei