Sora Deliei a început o nouă viață după despărțirea de tatăl copiilor ei, Răzvan Miheț. Este deja de notorietate relația ei cu Radu Siffredi, editor video și creator de conținut, dar până acum nu au ieșit la evenimente, în calitate de cuplu. Asta până marți, 25 aprilie, când cei doi s-au afișat la lansarea colecției Murmur, primăvară-vară 2023, eveniment care a avut loc într-un club din zona Herăstrău.

Îmbrăcați în negru, în ținute cool, cei doi au fost fotografiați la eveniment, iar poza a fost publicată pe pagina de Instagram a brand-ului respectiv. Oana a optat pentru un machiaj puternic și o coafură în stilul „wet look”, iar Radu a bifat cea mai „cuminte” apariție a lui, de până acum.

oana-matache-si-radu-sifrrediSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Oana Matache și Radu Siffredi, liberi să se iubească. Sora Deliei a divorțat înainte de Paște

Oana Matache este acum o femeie liberă, după ce despărțirea de Răzvan Miheț s-a produs și în acte. Cei doi au divorțat la notar înainte de Paște, iar eliberarea actului de divorț este acum doar o chestiune de timp, anunță Cancan.ro. Custodia copiilor este comună, domiciliul este stabilit la mamă, dar tatăl are dreptul să vină și să-i viziteze oricând își dorește. Răzvan Miheț (33 de ani), fostul soț al Oanei Matache, ar fi cel care se ocupă de toate cheltuielile copiilor.

Oana Matache, sora Deliei, s-a căsătorit cu Răzvan Miheț în mai 2017, fiind însărcinată la vremea aceea, cu fiica cea mare, Jessica. Ei mai au un băiețel, de 4 ani, Bogdan. Martori și totodată nași au fost Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu.

Citește și: Mama Deliei, cu fostul ginere, la ziua nepotului. Băiatul Oanei Matache și al lui Răzvan Miheț a împlinit 4 ani

Citește și: Mama Deliei, cu fostul ginere, la ziua nepotului. Băiatul Oanei Matache și al lui Răzvan Miheț a împlinit 4 ani