Cei doi au apărut într-un clip, relaxați, glumeți și fumând, probabil în casa în care locuiesc deja împreună. Cei doi au făcut lumină în jurul scandalului creat după ce au fotografiați împreună, dar s-au și relaxat, machindu-se reciproc.

Dacă la momentul respectiv sora Deliei, mamă a doi copii, a refuzat să facă vreun comentariu, acum ea a spus lucrurilor pe nume.

”A apărut acest video cu mine și cu Radu, care mi-a dat anxietate și nu voiam să se facă multă gălăgie pe subiectul ăsta, dar na, ce să faci acum?(…) De cât timp suntem împreună? De suficient timp încât să vorbim despre asta acum și să ne mutăm împreună”, afirmă Oana în video.

”Atâta timp cât ne iubim, nu contează ce spun alții. Dacă eu cu fața asta am făcut-o pe femeia asta să vrea să fie cu mine…”, spune Radu, mai în glumă, mai în serios.t

oana-matache-si-noul-iubitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cei doi afirmă că au filmați împreună de Spynews chiar la grădinița copiilor sau pe propriul balcon, ceea ce nu e deloc corect, spun ei. ”Ce mă face pe mine să fiu persoană publică”, se întreabă ea retoric.

Revenind la momentele prin care trece, Oana Matache îi ceartă pe cei care o pun la zid, afirmând că e vorba despre deciziile sale personale. Nici ea, nici alte femei care aleg să pună capăt unei căsnicii nu ar trebuie blamate, spune ea, pentru că nimeni nu știe ce este în interiorul unei familii.

Aceasta mai spune că se întâmplă ca femeile să devină mame, chiar dacă trăiesc în relații toxice. Și multe dintre ele aleg să rămână lângă bărbatul respectiv doar din cauza circumstanțelor nefavorabile.

Ea, însă, a făcut altă alegere, pentru că este o femeie independentă din punct de vedere financiar și și-a permis să poată proceda altfel.

”Cunosc foarte multe femei care trăiesc în căsnicii super toxice și nu vorbesc neapărat de bătaie sau chestii de genul ăsta. Toxicitatea poate să capete foarte multe forme. Și efectiv nu au de ales, decât să stea în căsnicia aia, pentru că majoritatea femeilor care au doi copii nu au mai muncit de 5 ani și e foarte greu să-ți iei copiii și să-ți refaci viața, în condițiile în care, legal, soțul tău îți dă ca pensie alimentară ceva la sută din salariul minim pe economie. Foarte puțin, gen 600 – 700 ron pe lună.

E trist și nici societatea nu ajută prea mult. Că na, e musai să trăiești 60 de ani cu aceeași persoană și copiii să vadă o singură figură masculină”, spune Delia.

”V-ați gândit că poate nici măcar unul nu era fericit în relația asta?”

Radu, iubitul acesteia, în vârstă de 35 de ani, are și el ceva de spus vizavi de toată această poveste: ”V-ați gândit că poate nici măcar unul nu era fericit în relația asta și sunt doi oameni care și-au dat seama că nu mai merge și este de comun acord?

Și nu trebuie să fie de vină femeia care a plecat. E normal ca mama să stea mai mult cu copiii, în același timp este normal să își vadă tatăl, totul decurge normal, se înțeleg”.

Cu alte cuvinte, despărțirea a fost de comun acord, așa că Oana în niciun caz nu trebuie blamată.

Oana a ținut să menționeze că, în cazul ei, nu a fost o relație toxică, cauzată de violența în familie. A fost vorba despre o altă față a toxicității, care avea consecințe dintre cele mai nefaste asupra ambilor parteneri, dar și asupra copiilor.

”Long story short am divorțat!”, spune sora Deliei, menționând că decizia nu a fost una simplă și nici luată peste noapte, așa cum s-a scris.

”Da, suntem oameni normali. Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri.

Și am mai auzit chestia asta: Băi, dar cum să divorțezi așa, dar ce, te bate? Nu, nu trebuie să mănânci bătaie ca să alegi să nu mai stai într-o relație. Repet, toxicitatea poate să vină din multe părți. Nici nu trebuie să ajungi să nu te mai înțelegi, că deja cred că e prea târziu și e un stres acolo. Nu e bine pentru copii să stea în stres și să vadă o dinamică proastă între părinți.

Poate pur și simplu îți dai seama că viața ta nu arată așa cum vrei și lângă persoana respectivă nu are cum să ajungă acolo.

Și da, mi-a trebuit mult curaj să fac chestia asta, că nu e ca și când m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineață: Vreau să mă mut cu doi copii singură.

Și e o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile.

Este foarte obositor și este foarte multă anxietate și foarte multă frică. Și nu dinamica dintre soț și soție e grea, cel puțin în cazul meu, cât părerile din toate părțile și intervențiile și câtă dramă se face.

Cred că nici nu trebuie să vă explic ce se întâmplă în cazul unui divorț cu toată familia. E greu să te simți singur cu cineva și e greu să nu poți să te ocupi de viața ta așa cum ai vrea”, a spus Oana Matache.

Potrivit acesteia, Radu se înțelege foarte bine cu copiii ei, ”pentru că e un om foarte mișto”.

”Cum ți se pare? Să te trezești așa brusc lângă doi copii?”, e întrebarea adresată de Oana lui Radu.

Nu mi se pare deloc complicat. Nu e ca și cum ne-am combinat și mi-ai turnat copiii în cap”, e răspunsul acestuia, care a dat de înțeles că relația lor, de 4, e una cât se poate de firească și normală.

Vezi și Sora Deliei ar fi divorțat în secret. Oana Matache a fost surprinsă în tandrețuri cu un bărbat misterios

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, exploatată de soțul Andreei Bănică: „Leșinam pe scenă”. De ce s-a destrămat trupa Exotic

Mihai Șora e înmormântat azi cu onoruri militare. Mesajul sfâșietor al soției în dimineața funeraliilor