Au trecut două luni și jumătate de când Oana Matache a fost surprinsă alături de alt bărbat decât soțul ei. Despărțirea de Răzvan Miheț era evidentă, așa că sora Deliei și noul ei iubit, Radu Siffredi, au confirmat relația și faptul că locuiesc împreună. Iar acum, potrivit Cancan.ro, Oana este liberă și din punct de vedere legal, pentru că a divorțat la notar înainte de Paște, după cum anunță sursa citată.

Custodia copiilor este comună, domiciliul este stabilit la mamă, dar tatăl are dreptul să vină și să-i viziteze oricând își dorește. Răzvan Miheț (33 de ani), fostul soț al Oanei Matache, ar fi cel care se ocupă de toate cheltuielile copiilor.

Oana Matache și Radu Siffredi, noul ai iubitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ce spune Gina Matache despre divorțul fiicei sale

Până acum virulentă în declarații și dezamăgită de alegerea fiicei sale, solista de muzică populară Gina Matache a fost ceva mai reținută acum, când a fost contactată de jurnaliști și întrebată despre divorțul Oanei.

„Voi știți cel mai bine care este situația lor. Nu aș vrea să vă mai confirm nimic, apoi iarăși se supără pe mine. E mai bine să lași copilul să-și trăiască experiențele. Atunci când sunt bune, sunt ale lui. Când sunt rele sunt tot ale lui. Sunt mari, sunt vaccinați. Aceasta rămăsese ultima problemă de rezolvat (n.r. divorțul). Important e că fiecare își vede de treaba lui. Ei se înțeleg foarte bine acum, își cresc împreună copilașii”, a declarat Gina Matache pentru CANCAN.RO.

Oana Matache, sora Deliei, s-a căsătorit cu Răzvan Miheț în mai 2017, fiind însărcinată la vremea aceea, cu fiica cea mare, Jessica. Ei mai au un băiețel, de 4 ani, Bogdan. Martori și totodată nași au fost Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu.

Citește și: Mama Deliei, cu fostul ginere, la ziua nepotului. Băiatul Oanei Matache și al lui Răzvan Miheț a împlinit 4 ani

Citește și: Mama Deliei, cu fostul ginere, la ziua nepotului. Băiatul Oanei Matache și al lui Răzvan Miheț a împlinit 4 ani