La începutul lunii trecute, Viorel Lis a fost internat în spital pentru că starea lui de sănătate nu era deloc bună, iar soția lui, Oana Lis, mărturisea că acesta nu se mai poate deplasa absolut deloc singur. A fost nevoită să-și lase verigheta la amanet, pentru a avea bani suficienți să-i cumpere soțului ei un scaun cu rotile, după ce a fost externat din spital. Acum însă, vedeta și-a luat bijuteria înapoi. Dar nu a fost deloc simplu.

A găsit-o printr-o minune

Într-o postare pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, Oana Lis a spus că și-a recuperat verigheta de la amanet.

”Magia exista…❤??❤❤❤ Trebuie doar sa crezi in ea. Cand am lăsat verigheta la amanet eram total convinsă că nu o sa o mai iau niciodată inapoi, ca nu o sa am bani să o mai ridic si ca nici nu o mai vreau si nu mai am nevoie de ea. Asa că lasat-o de tot acolo, asa ca cei de acolo au dus-o la topitorie. Apoi, ca urmare a apelului meu si a bunăvoinței si sufletului doamnei A… care a vrut să mă ajute cu recuperarea verighetei… m-am dus sa o recuperez… dar nu mai era.

Apoi, cei de acolo au fost foarte drăguți si au cautat-o 2 săptămâni la topitorie si au găsit-o tocmai pentru ca e scris pe ea V. Lis”, a scris Oana Lis în mediul online.

”Multumesc din suflet si din inimă”

Iată că, după clipele grele prin care a trecut, a răsărit soarele și pe strada ei. Deși nu mai spera, iată că a fost ajutată de o persoană și bijuteria a intrat din nou în posesia ei, după lungi căutări.

”Acum o am din nou… ma simt mai linistită, mai împăcată sufletește, am realizat ca nu e doar un obiect de aur, ci e o simbol, un legămant pe care nu-l pot arunca cand sunt copleșită.

Am invatat multe, dar cel mai de pret cadou e speranța din sufletul meu, pe care oamenii de bine mi-au redat-o… ca inca există magie aici, printre noi, in noi si in ceea ce facem. Multumesc din suflet si din inimă doamnei A.? Multumesc tuturor celor care au fost alături de mine la greu.

Dumnezeu lucrează prin oameni. Dumnezeu e in noi, în ceea ce facem. Sa nu uitam asta cand avem vreun moment de disperare ca încă există magie și bine in lumea asta. Va mulțumesc că existați”, a mai spus soția lui Viorel Lis.

Vezi și Oana Lis, la amanet! Este incredibil de trist la ce a trebuit să renunțe: Ca o femeie „pe interes” ce sunt!

Citește și:

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul lui, Tiago. Ce regret are de ani buni prezentatorul TV: „Tu nu face ca mine, tată!”

Anunțul făcut de Daniel Onoriu, după despărțirea de soția lui: “Mă, fetelor! Ați înnebunit?”