La începutul lunii trecute, Viorel Lis a fost internat în spital pentru că starea lui de sănătate nu era deloc bună, iar soția lui, Oana Lis, mărturisea că acesta nu se mai poate deplasa absolut deloc singur. A fost nevoită să-și lase verigheta la amanet, pentru a avea bani suficienți să-i cumpere soțului ei un scaun cu rotile, după ce a fost externat din spital. Acum însă, vedeta și-a luat bijuteria înapoi. Dar nu a fost deloc simplu.

A găsit-o printr-o minune

Într-o postare pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, Oana Lis a spus că și-a recuperat verigheta de la amanet.

”Magia exista…❤💙🧡❤❤❤ Trebuie doar sa crezi in ea. Cand am lăsat verigheta la amanet eram total convinsă că nu o sa o mai iau niciodată inapoi, ca nu o sa am bani să o mai ridic si ca nici nu o mai vreau si nu mai am nevoie de ea. Asa că lasat-o de tot acolo, asa ca cei de acolo au dus-o la topitorie. Apoi, ca urmare a apelului meu si a bunăvoinței si sufletului doamnei A… care a vrut să mă ajute cu recuperarea verighetei… m-am dus sa o recuperez… dar nu mai era.

Apoi, cei de acolo au fost foarte drăguți si au cautat-o 2 săptămâni la topitorie si au găsit-o tocmai pentru ca e scris pe ea V. Lis”, a scris Oana Lis în mediul online.

”Multumesc din suflet si din inimă”

Iată că, după clipele grele prin care a trecut, a răsărit soarele și pe strada ei. Deși nu mai spera, iată că a fost ajutată de o persoană și bijuteria a intrat din nou în posesia ei, după lungi căutări.

”Acum o am din nou… ma simt mai linistită, mai împăcată sufletește, am realizat ca nu e doar un obiect de aur, ci e o simbol, un legămant pe care nu-l pot arunca cand sunt copleșită.

Am invatat multe, dar cel mai de pret cadou e speranța din sufletul meu, pe care oamenii de bine mi-au redat-o… ca inca există magie aici, printre noi, in noi si in ceea ce facem. Multumesc din suflet si din inimă doamnei A.🥰 Multumesc tuturor celor care au fost alături de mine la greu.

Dumnezeu lucrează prin oameni. Dumnezeu e in noi, în ceea ce facem. Sa nu uitam asta cand avem vreun moment de disperare ca încă există magie și bine in lumea asta. Va mulțumesc că existați”, a mai spus soția lui Viorel Lis.

Vezi și Oana Lis, la amanet! Este incredibil de trist la ce a trebuit să renunțe: Ca o femeie „pe interes” ce sunt!

Citește și:

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul lui, Tiago. Ce regret are de ani buni prezentatorul TV: „Tu nu face ca mine, tată!”

Anunțul făcut de Daniel Onoriu, după despărțirea de soția lui: “Mă, fetelor! Ați înnebunit?”