Problemele de sănătate ale fostului primar al Capitalei au adus-o pe Oana Lis în sapă de lemn, însă aceasta nu se dă bătută și este gata să renunțe la cele mai de preț obiecte pentru a-și ajuta soțul să se simtă cât mai bine.

Viorel Lis are probleme de mobilitate

„Azi mi-am lăsat verigheta la amanet, ca să pot să-i cumpăr de urgență un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie „pe interes” ce sunt, cum vorbea lumea”, a scris Oana Lis pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu inelul din aur masiv, în fața ușii unei case de amanet.

Practic, vedeta a renunțat la simbolul fizic al dragostei lor, tocmai pentru a-și ajuta soțul, într-un moment de cumpănă.

La finalul lunii iulie, Oana Lis anunța că fostul primar al Capitalei a avut mai multe probleme de sănătate, ajungând să fie internat. Viorel Lis are o serie de probleme de sănătate, însă cel mai grav este că și-a pierdut aproape complet funcțiile locomotorii și nu mai poate merge.

Oana Lis a stat internată alături de el, într-o clinică de recuperare, cu speranța că va reuși să-l ajute să meargă din nou. Altfel, fostul primar al Bucureștiului riscă să fie imobilizat la pat, iar partenera care i-a fost alături ani buni, și cu bune, și cu rele, va trebui să îl îngrijească.

Tocmai de aceea, Oana Lis dorește să îi cumpere un fotoliu rulant, dar se pare că banii au devenit o problemă, după cheltuielile făcute în timpul internării. Oana și Viorel Lis nu au făcut niciodată un secret din faptul că problemele lui de sănătate înghit mulți bani, bani pe care cei doi nu-i mai au. Ei trăiesc din pensia lui, iar Oana a devenit recent psihoterapeut, încercând astfel să participe cu bani la bugetul familiei.

Vezi și Viorel Lis a ajuns din nou la spital! Ce au descoperit de această dată medicii: ”Îi e frică, dar trebuie să o facă”

Citește și:

Claudia Pătrășcanu se teme pentru viața ei! A cerut un ordin de restricție, dar nu împotriva lui Gabi Bădălău

A fost votată de două ori „Cea mai sexy femeie în viață”, iar azi are 37 de ani și doi copii. Paparazzi au surprins-o la plajă, într-un costum de baie roșu ca focul