În plus, vedeta se pregătește să fie mamă, ea urmând să adopte un copil, pentru care a făcut deja toate pregătirile, așa că era musai să-și ia viața în mâini din toate punctele de vedere.

În perioada izolării, Oana a oferit consiliere gratuită, dar acum se pare că a decis un preț: o ședință de dezvoltare personală costă 97 de ron. În plus, cei doritori, se pot abona la mesaje din partea Oanei, dacă își lasă adresa de mail pe site-ul acesteia.

Pentru viitorii săi pacienți, Oana a scris câteva rânduri pe site-ul ei.

„Pandemia mea personală fusese deja în 2014, atunci am simțit că am căzut psihic și fizic. În acel moment, eu m-am decis că pot fi mult mai mult decât ceea ce eram și că nu mai vreau să fiu percepută doar ca nevasta cuiva… ci că vreau eu să devin cineva! Și de atunci mă ocup de dezvoltarea mea personală, de evoluția mea și am ajuns acum să pot să ajut și pe alții să meargă pe acest drum. Pentru mine nu a fost ușor, dar nu a fost nici cel mai greu lucru de pe Pământ…

Consider că cel mai greu pas în orice este Primul pas!… E acel moment de «Aha» personal, de «Nu mai pot așa!»… de «Vreau altceva!»… «Vreau o schimbare!»… «Vreau să duc o viață mai bună!» Căci, așa cum ne spune fizica quantică, orice schimbare câtuși de mică pe care o facem… schimbă implicit și mediul nostru înconjurător!”.

Vezi și Oana Lis pregătește deja camera copilului pe care urmează să îl adopte: „Va avea peste doi ani, nu va fi un bebeluș”

Citește și:

Surpriză! Abia a născut și e iar însărcinată! Ștefan Stan va mai avea o fetiță!

Cadoul inedit pe care Cleopatra Stratan și Edward Sanda l-au primit la nuntă