Ambii au COVID-19 și sunt internați în același salon. Sunt împreună clipă de clipă, iar Oana Lis îi e de mare ajutor soțului ei, care are multe probleme de sănătate la cei 78 de ani ai săi.

Chiar din salonul de spital, Oana Lis a postat o imagine care spune mai mult decât 1.000 de cuvinte.

În fotografia postată pe Instagram se pot vedea mâinile celor doi, înlănțuite, ca într-un jurământ de dragoste etern. ”Împreună. La bine și la greu. Cum am stabilit. Noi doi. Pardon, noi trei, noi doi si covidul!😉”, a scris Oana Lis în dreptul imaginii, dând o notă amuzantă postării. Esența este însă aceeași și anume că-i va fi alături soțului ei indiferent de câte greutăți vor apărea.

”Mai rar așa căsnicii 👏. Felicitări amândurora dar mai ales femeii care i se dedică sufletului ei pereche 😍👏❤” i-au transmis fanii Oanei Lis, prețuind-o pentru inima ei mare.

Inițial, Viorel Lis nu a vrut să meargă la spital, dar Oana l-a convins. După ce și ea a fost depistată pozitiv cu Covid și după ce s-a găsit încă un pat, aceasta i s-a alăturat.

Săptămâna trecută, Oana oferea mai multe detalii despre starea de sănătate a fostului edil. Vedeta a menționat că și-a dorit să fie internată în același salon pentru a avea grijă de soțul ei, având în vedere problemele pe care acesta le întâmpină cu privire la deplasare.

„Am luat și noi beleaua, nu știu de unde, cum s-a întâmplat. Eu am avut simptome, iar când a început să aibă și Viorel nu mai puteam să am grijă și de el, și de mine, așa că am mers la spital. Nu avem o formă foarte gravă, suntem vaccinați. Au trecut de la doza 2 vreo 7 luni, trebuia să facem și doza 3. Am simțit o stare pe care nu am mai simțit-o niciodată. El e o persoană cu risc, el este la o sursă de oxigen, dar este la salon, ia tratament, eu sunt superfericită că avem loc în spital. 78 de ani are. Nu este intubat”, a declarat Oana în cadrul unei emisiuni.

Vezi și Noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: ”I-a crescut diabetul”

Citește și:

Prințesa Charlene, prima reacție după ce soțul ei a dezvăluit că se află internată ”într-o locație secretă”. Ce mesaj a transmis

Cum se înțeleg fiicele lui Gabriel Cotabiță cu actuala lui soție. Alina este mai mică decât una dintre fetele artistului!