Oana Lis este devastată de durere. Viorel Lis a făcut un pre-infarct, zilele trecute, și se află internat la terapie intensivă, la Spitalul Floreasca. În același timp, și bunica Oanei a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Sunt în mașină, în parcare, aici, lângă spital, unde e Viorel. Nu am putut să urc, din cauza condițiilor. (…)

Se știe că Viorel are o vârstă și niște afecțiuni medicale. Noi îl tratam la picior și a început să-l doară inima. L-a durut câteva zile la rând, nu a vrut să meargă la cardiolog din prima și apoi s-a întâmplat acest pre-infarct, care a venit cu o durere maximă, insuportabilă, care se lăsa pe partea stângă, cu transpirații și eu știam semnele infarctului și am chemat salvarea de urgență.

Din fericire, era de dimineață, la 6 dimineața, și a venit salvarea repede. Până m-am dus și eu cu mașina, cu medicamentele, cât m-am îmbrăcat, deja era operat”, a povestit Oana Lis, la Kanal D.

Sufletul meu e rupt în două”

„Nu e asta cel mai greu. Voi știți că eu cel mai mult îi iubesc pe Viorel și pe bunica mea, și la aceeași oră, în același timp, am chemat salvarea și pentru bunica mea, căreia îi este rău de câteva zile, nu mai mănâncă, și sufletul meu e rupt în două.

Sper ca măcar să rămân cu unul dintre ei doi. Nu am mai scris și de ea pe Facebook”, a mai spus Oana.

 Accident stupid, în casă

În urmă cu o lună, Viorel Lis s-a confruntat cu alte probleme de sănătate, după ce s-a ars la picior. Fostul edil al Capitalei risca să-i fie amputat piciorul.

„S-a ars la picior. Fiind diabetic, diabetul e o boală perversă, e cea mai nenorocită boală. Arsurile au survenit pentru că e frig în apartament, stăm în sectorul 3 și nu ne bagă căldură.

Era frig și am băgat un calorifer în priză. Dar Viorel, fiind diabetic, el nu a simțit, și a stat cu piciorul pe calorifer și s-a ars. De acolo a pornit toată nenorocirea, pentru că nu-i mai treceau. Îi era frică să nu ajungă la amputare”, a mai spus soția lui Viorel Lis.

A suferit un preinfarct

Oana Lis povestește că și-a rugat soțul să meargă la medic, însă acesta nu a fost de acord, așteptând până în clipa în care durerile au devenit de nesuportat.

„După ce se întâmplă o nenorocire, derulezi ultimele zile în cap și într-adevăr, am fi putut să mergem mai devreme, dar dacă el nu a vrut și au trecut durerile cu pastile, normal, te gândești că e ceva de moment, nu te gândești chiar la un infarct. D

e fapt, un preinfarct a fost, o fază mai ușoară. I-au pus doar stent, adică nu este operat pe inimă. (…) Pe el îl durea de ceva timp, dar îi era rușine să mă trezească, că era dimineață. Dar eu îi spusesem lui că trebuie să mă trezească dacă are o problemă. (…) Era deja, a plecat plângând de acasă. Vă dați seama că era speriat”, a mai spus aceasta.

Oana Lis: „Sper să fie pisoiul cu 9 vieți și să trăiască și de data asta”

Supă 23 de ani de relație, vedeta spune că îi e foarte greu să stea departe de soțul ei și speră că acesta va supraviețui și acestui episod.

„Are stări, este slăbit, este la terapie intensivă, nu am putut să-l văd. E groaznic. Noi, 23 de ani am stat zi de zi împreună, iar acum e groaznic, și pentru el, dar și pentru mine, să nu ne vedem, să nu pot să-l susțin. dar eș știe cât de mult îl iubesc și îl aștept acasă.

Sper să fie pisoiul cu 9 vieți și să trăiască și de data asta. (…) E greu fără el, dar, în același timp, știu că trebuie să fie în spital, e la Floreasca, unul dintre cele mai bune spitale, și să fie stabilizat. Pentru că nu este ceva foarte ușor și să-l iau acasă. El trebuie să fie stabil”, a mai spus ea.

Vezi și Viorel Lis, de urgenţă pe masa de operaţie. Ce a pățit fostul edil

Citește și:

Cum decurge sarcina Laurei Cosoi. Gestul cu care Rita, fetiţa sa, a lăsat-o fără cuvinte: ”Există o vorba care spune că unii copilaşi îşi cheamă fraţii sau surorile. Poate, cine ştie, chiar aşa o fi!”

Cunoscutul actor Pasha Lee, mort în timpul luptelor din Ucraina